Her får du flest stjerner for pengene

Hvor mange hotellstjerner får du for 100 pund per natt? Ikke mange i Oslo i alle fall!

Turistene i Praha kan glede seg over å få mange stjerner for pengene sine. Foto: Colourbox.com
Turistene i Praha kan glede seg over å få mange stjerner for pengene sine. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

100 pund når ikke langt over alt i verden, men for et beløp som tilsvarer i underkant av 1.000 norske kroner, kan du faktisk få alt fra femstjernes til enstjerners hotell i populære storbyer. Det viser prisindeksen fra Hotels.com, som baserer seg på hva kundene faktisk har betalt på hoteller bestilt gjennom denne tjenesten.

Les også: Helt tilfeldige hotellstjerner

Minst for pengene

Det er neppe en stor overraskelse at Oslo er blant storbyene som kommer dårligst ut. For 100 pund får man i snitt 2,2 stjerner, mens 75 pund (cirka 720 kroner) kun gir enstjerners hotellrom her hjemme. Ennå mindre for pengene får man imidlertid i New York. For det tresifrede pund-beløpet kan man kun kjøpe seg 1,2 stjerner. Også København kommer dårlig ut.

Her får høyest kvalitet for pengene

Høyest stjernerating får du om du leier hotellrom i Praha. Her får hotelltjenestens gjester i snitt 4,7 stjerner på rom til en pris av 100 pund, mens 75 pund kjøper rom på hoteller med 4,1 stjerner i snitt. Las Vegas, Berlin, Dublin og Madrid ligger også i øverste sjikt.

Les også: Åtte billige hotell med klasse i London

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer