Billig ferie 2017

Her får du mest ferie for minst penger

Få reiseekspertenes knallgode budsjettips.

PORTUGAL: Hvis du vil få mye for pengene i sommerferien, er det ikke dumt å legge turen til for eksempel Portugal, tipser ekspertene. Mannen på bildet slikker sol på stranden Praia da Luz. Foto: NTB Scanpix.
PORTUGAL: Hvis du vil få mye for pengene i sommerferien, er det ikke dumt å legge turen til for eksempel Portugal, tipser ekspertene. Mannen på bildet slikker sol på stranden Praia da Luz. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Minusgrader, snø, sludd og nordavind – ikke rart du drømmer deg bort til varmere strøk. Kanskje har du begynt å planlegge sommerferien allerede nå?

Det er ikke så dumt, spesielt dersom du har et litt stramt budsjett og ønsker at ferien skal bli så rimelig som mulig.

Kan bli 25 prosent dyrere

Det er nemlig en myte at ferien blir så mye billigere dersom man venter lengst mulig med å bestille den, og heller benytter deg av en hopp på-tur.

I alle fall hvis vi skal tro Beatriz Rivera, PR-og kommunikasjonsansvarlig hos Apollo Reiser:

– Det er en myte at reiser blir rimeligere jo nærmere avreisedato du kommer, uavhengig av om det er pakkereise eller kun flybillett man er ute etter. Venter man for lenge kan man faktisk risikere at reisen i skoleferien fort kan øke så mye som 20-25 prosent, hevder Rivera.

– De beste hotellene, mest populære reisemålene og beste flytidene selges alltid ut først, så sjansen for at du får drømmeferien rimeligere enn nå, er minimal. Mest sannsynlig vil hotellet være fullbooket innen sommerferien er i gang, mener Rivera.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer