Her får du mest for pengene

Trysil gir mest løypevaluta for pengene.

Trysil gir deg flest nedfarter og flest løypekilometer per krone. Foto: OLA MATSSON/ TRYSILFJELLET ALPIN AS/SKISTAR
Trysil gir deg flest nedfarter og flest løypekilometer per krone. Foto: OLA MATSSON/ TRYSILFJELLET ALPIN AS/SKISTAR Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vinterferie eller ei - du har kanskje planer om å lufte skiene i løpet av inneværende skisesong?

Tidligere i sesongen ga vi deg årets heiskortpriser på 25 alpinsenter Norge rundt. Heiskortene er dyrest i de mest populære bakkene med størst besøkstall, som Hemsedal, Trysil og andre. Prisforskjellene mellom dyreste og billigste skisenter blant de 25 vi har prissjekket, er opptil 40 prosent.

I tillegg er det ikke sikkert du får stå på ski hele dagen selv om du har dagskort i bakken; mens noen skisenter gir deg kveldskjøringen inkludert, må du betale ekstra andre steder. Vi vil se på forholdet antall timer i bakken og pris på heiskort, i en senere artikkel.

Mange av DinSides lesere har etterspurt en sammenlikning av hvor man får mest ski for pengene. Det er selsvagt mange måter å måle dette på, avhengig av hva man er ute etter; ved å sammenlikne flest løypemeter for pengene, flest skitimer for pengene, flest nedfarter, mest fallmeter eller minst kø og dermed mest tid i nedoverbakkene.

Hva er viktigst for deg, i valg av skisenter? Stem i avstemmingsboksen til høyre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.