Rabatter i Danmark:

Her får du rabatt for å være norsk

Kjøpesenteret gir egen utlending-rabatt, så husk passet hvis du tar turen etter 15. juni.

HUSK PASS: Kan du bevise at du er norsk på kjøpesenteret Magasin du Nord midt i København, får du 10 prosent rabatt på nesten alle varer. Foto: Dinside
HUSK PASS: Kan du bevise at du er norsk på kjøpesenteret Magasin du Nord midt i København, får du 10 prosent rabatt på nesten alle varer. Foto: Dinside Vis mer
Publisert

Fra 15. juni kan nordmenn igjen dra på ferie til Danmark, og med noen unntak kan danmarksferien bli nesten som tidligere år.

Den danske kronekursen har imidlertid ikke vært til vår fordel den siste tiden, og i dag bruker du rundt 144 norske kroner når du betaler med 100 danske. Det betyr ikke at det ikke kan være penger å spare på å handle danske varer - ikke minst på danskebåten.

Dessuten kan du, ved å velge ett bestemt kjøpesenter om du er på tur i København, få 10 prosent rabatt på nesten alle varene;

og det bare for å ikke være dansk.

Husk pass

- Hos Magasin kan alle våre utenlandske kunder få 10 prosent rabatt, forteller ansvarlig for PR&Kommunikasjon ved Magasin du Nord, Laura Carstens til Dinside.

Hun forteller at de har hatt denne rabatten siden 2009. Kjøpesenteret har alltid har vært et attraktiv besøksmål for turister, og de har derfor ønsket å pleie dem med gode priser, forteller Carstens.

For å benytte deg av rabatten må du kunne dokumentere at du ikke er bosatt i Danmark.

- De utenlandske kundene må kunne vise pass eller annen identifikasjon som viser at de har adresse utenfor Danmark, ved betaling i kassen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer