- Her får hunden din leverpostei til frokost...

Hunden skal ikke lenger på kennel når eieren reiser på ferie - de skal også på hotell. Vi besøkte et av Norges mest spesielle hundehoteller.

Publisert
Sist oppdatert

- Det er mange som har spesielle ønsker når de kommer til oss med hundene sine. En brødskive med leverpostei til frokost og biff til middag, vi prøver å oppfylle alle ønsker så sant det er mulig, sier Espen Kleve.

Han har akkurat tatt imot DinSide på Pets Paradise i Vestfossen, Øvre Eiker. Sammen med medeier Lawrence Vindtorn, har de to gründerne skapt et hundehotell for deg med litt spesielle ønsker for hunden din.

- Det er likevel viktig å få frem at vi ikke bare har luksusordninger for hundepass. Det koster 250 kroner natten for et standard rom med flatskjerm her. Det er ikke noe stor prisforskjell fra en vanlig kennel, sier Espen og lukker opp en grønn safe i resepsjonen.

Firbent luksus

Ut av safen kommer noen av det mest ekstravagante hunderekvisitter vi har sett. To stykk halsbånd (om man kan kalle det ) besatt av glitrende diamanter.

- Vi har ikke solgt noen av disse enda, men har dem for å vise at vi kan ordne alt til hunden din om du ønsker det, sier Espen mens han fester flere hundre diamanter rundt halsen på modellen Brutus.

Har du 217 000 kroner å avse, kan halsbåndet bli ditt. Ønsker du en litt enklere versjon med kun én diamant på 1,2 karat, er prisen halvert til 105 000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer