Her ferierer du med kjendisene

Velg alpeferie med høy royal faktor, eller sikt deg inn mot hollywoodkjendisenes egne feriehus. Vi viser vei til hvor du kan feriere med kjendisene.

Publisert
Sist oppdatert

Ferier der kjendisene ferierer. Du kan reise på hotellferie dit kjendisene gjerne tar et avbrekk, eller for å være mer sikret å få et glimt av kjendisene, bør du kanskje heller oppsøke kjendisenes egne ferieboliger.

Nedenfor kan du lese om de heteste feriedestinasjonene for de rike og berømte, og klikker du her, kan du få tips til hvor du bør reise om du vil ha et glimt av kjendiser som George Clooney, Naomi Campbell eller Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones i deres "beskjedne" ferievillaer. Og mange har valgt Europa som destinasjon for sin fritidsbolig.

Skiferie med kjendisene

Vil du stå på ski med kjendisene i USA, er Aspen et soleklart valg. Men satser du heller på europeisk skiferie, er det flere mulige destinasjoner for kjendisspotting med royal faktor:

Sveitsiske Verbier har denne sesongen hatt besøk av medlemmer av både den svenske, den danske og den engelske kongefamilien, samt av prinsesse Caroline av Monaco og hennes familie. Det norske kronprinsparet valgte seg franske Courchevel, hvor de bodde på eksklusive Hotel La Sivolière. Bulgarske prins Kyril og hans frue har også feriert i den franske alpelandsbyen, sammen med det norske kronprinsparet. David og Victoria Beckham ferierte i Courchevel i fjor, så dette er et yndet sted for de rike og berømte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer