Her fester du best i London

Unngå å klikk-klakke deg vill på stillethæler i metropolens uteliv. Les hva som er hot i London akkurat nå, og hvordan du kommer deg forbi dørvaktene.

Publisert
Sist oppdatert

På de kuleste stedene føler du at du er på et filmsett. Alt er perfekt, menneskene er vakre, drinkene dekadente og interiøret hyperluksuriøst.

Nå har trenden gått fra enorme lokaler til mer intime klubber, såkalte boutique clubs. Men husk at en natt på Londons heteste dansegulv krever litt planlegging.

Hett og svett på dansegulvet til Favela.  Foto: Favela Chic
Hett og svett på dansegulvet til Favela. Foto: Favela Chic Vis mer

Vi anbefaler å ta en telefon/sende mail til utestedet du vil på, og gjøre et forsøk på å komme på gjestelista. Prinsippet er at du skal booke deg inn på en nattklubb på samme
måte som du reserverer et bord på en restaurant. Flere av klubbene er medlemskapsklubber, og hvis du ikke har en plassering på den gjeve lista bør du sørge for å være på plass før klokken 23.00. God folkeskikk, pene klær (ikke joggesko), en edruelig ganglag og et selvsikkert smil – med andre ord ikke snydens full med cheeseburger mellom tenna – kan være billetten inn...

London Clubs' Guestlist og Londonparties.co.uk har spesialisert seg på Londons natteliv, og er du medlem kan du få hjelp til å komme på utvalgte klubbers gjestelister.

London-nattas ti hippeste steder venter på deg

Fire hotte medlemskapsklubber:
1.The Cuckoo Club, Swallow Street
En eksklusiv klubb med lounge og matservering oppe, hvor det serveres deilig mat, i motsetning til andre nattklubber som gjerne nedprioriterer maten. Nattklubb nede. Åpnet i 2005 og har blitt umåtelig populær takket være en litt rocka atmosfære og musikkprofil, og selvølgelig en dose kjendiseri. Kjent som Londons vanskeligste å komme inn på, så her gjelder det å oppføre seg i køen som er laaaang.
På nett: The Cuckoo Club

2. Kabarets Prophecy, Beak Street
Her danser du ikke kabaret, men hip hop. Vibbene er Lil’Kim og Kanye West, og kjendiser som Lenny Kravitz, Sienna Miller og Pharrell dukker stadig opp. Fra åpningen i 2004 har denne klubben holdt det gående med fulle dansegulv.
På nett: Kabarets Prophecy

3. Maddox, Mill Street
Mye omtalt i norsk media den siste tiden som det siste stedet Martine Vik Magnussen ble sett. Nattklubben åpnet i 2007, og ble fort en favoritt blant de unge og trendy. P. Diddy og Keira Knightly er blant kjendisklientellet. Minimalistisk stil og ekstremt luksuriøst.
På nett: Maddox

4. Boujis, Thurloe Street
Londons beste på tirsdagskvelder. Noen mener det råder en litt kjølig, arrogant atmosfære her, men dette er allikevel en trendy plass for kjendiser som Prins William og Uma Thurman, samt for ungdom med pappas kredittkort i lomma.
På nett: Boujis

Fem litt mer avslappede alternativer:

Stramt og stilig på Funky Buddha. Foto: Funky Buddha
Stramt og stilig på Funky Buddha. Foto: Funky Buddha Vis mer


5. Funky Buddha, Berkeley Street
Populær nattklubb med dansbar musikk i et litt prototypisk og mørkt lokale. Ofte frekventert av fotballstjerner. Rapstjernen Timberland hadde lukket fest her etter fjorårets London-konsert.
Send en mail til guestlist@fbmayfair.co.uk for å komme på gjestelista.
På nett: Funky Buddha

6. Favela Chic, Great Eastern Street
Østkantens superbe klubb har brasiliansk konsept, og åpnet for to år siden. Bak en varehuslignende fasade syder det av liv og røre, musikk, farger og Londons deiligste Caipirinha. Bohemsk stemning og perfekt for deg som liker å danse! De serverer også mat i restaurantdelen, som ryddes bort i ellevetiden for å lage bedre plass for danseløvene.
På nett: Favela Chic

7. Roof Gardens, Kensington High Street
Kensington Roof Gardens er stedet for byens beste utsikt og en komplett kveld på byen. Restauranten Babylon har grilling nå om sommeren, og nattklubben Roof Gardens har et av Londons hotteste dansegulv som kun er åpent for medlemmer og Babylons middagsgjester. Send en mail til club@roofgardens.virgin.co.uk for å komme på gjestelista.
På nett: Roof Gardens

8. Movida, 8 Argyll Street
Populær klubb som ikke har mistet bakkekontakten til tross for at det lenge har vært favorittklubben for de unge og vakre som vet å kle, og til tider, te seg. Hit kommer folk for å ha det gøy, enkelt og greit.
På nett: Movida

Dekadent og asiatisk på Chinawhite. Foto: Chinawhite
Dekadent og asiatisk på Chinawhite. Foto: Chinawhite Vis mer


9. Chinawhite, 6 Air Street
Har holdt det gående i ti år, og mange mener at denne klubben har sett bedre dager. Da den åpnet i 1998 var den paparazzienes honningkrukke, i dag finner du for det meste B-stjerner, fotballspillere og realitystjerner her.
På nett: Chinawhite

10. Nobu, Metropolitan hotel, Old Park Lane
Dette er ikke en nattklubb, men Londons aller beste japanske restaurant. Spektakulær beliggenhet og himmelsk sushi lokker kjendisene hit. Deilig, ikke overpriset mat, god atmosfære og pluss for utsikt over Hyde Park.
Her må det bordbestilling til!
På nett: NobuVi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer