Her fester du best i London

Unngå å klikk-klakke deg vill på stillethæler i metropolens uteliv. Les hva som er hot i London akkurat nå, og hvordan du kommer deg forbi dørvaktene.

Publisert
Sist oppdatert

På de kuleste stedene føler du at du er på et filmsett. Alt er perfekt, menneskene er vakre, drinkene dekadente og interiøret hyperluksuriøst.

Nå har trenden gått fra enorme lokaler til mer intime klubber, såkalte boutique clubs. Men husk at en natt på Londons heteste dansegulv krever litt planlegging.

Vi anbefaler å ta en telefon/sende mail til utestedet du vil på, og gjøre et forsøk på å komme på gjestelista. Prinsippet er at du skal booke deg inn på en nattklubb på samme måte som du reserverer et bord på en restaurant. Flere av klubbene er medlemskapsklubber, og hvis du ikke har en plassering på den gjeve lista bør du sørge for å være på plass før klokken 23.00. God folkeskikk, pene klær (ikke joggesko), en edruelig ganglag og et selvsikkert smil – med andre ord ikke snydens full med cheeseburger mellom tenna – kan være billetten inn...

London Clubs' Guestlist og Londonparties.co.uk har spesialisert seg på Londons natteliv, og er du medlem kan du få hjelp til å komme på utvalgte klubbers gjestelister.

London-nattas ti hippeste steder venter på deg

Fire hotte medlemskapsklubber:1.The Cuckoo Club, Swallow StreetEn eksklusiv klubb med lounge og matservering oppe, hvor det serveres deilig mat, i motsetning til andre nattklubber som gjerne nedprioriterer maten. Nattklubb nede. Åpnet i 2005 og har blitt umåtelig populær takket være en litt rocka atmosfære og musikkprofil, og selvølgelig en dose kjendiseri. Kjent som Londons vanskeligste å komme inn på, så her gjelder det å oppføre seg i køen som er laaaang.På nett: The Cuckoo Club

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer