Her finner du de kjekkeste gutta

Singel, skilt eller bare klar for et skikkelig sommereventyr? Vi viser deg hvor du finner gutta.

Publisert
Sist oppdatert

- På jakt etter en mann? Gå etter steder med kvinneunderskudd!

Dette er den bereiste Gry Gaards beste forslag til damer som vil ut av solotilværelsen. Ikke så overraskende en konklusjon kanskje, men uansett verdt å planlegge etter om du er klar for et sommereventyr som skal vare lengre enn brunfargen og solstripene i håret.

Og skal vi tro Statistisk sentralbyrå bør de være mulig å treffe single menn (og kvinner) der ute. Det er nemlig ikke få som lever i enkeltmannshusholdninger: 740.000 norske menn og kvinner bodde alene i 2001.

Ikke desperat

Flere og flere har innsett at det er penger å hente på singeltilværelsen, også innen reisenæringen. Carpe Diem er ett av flere norske selskaper som arrangerer reiser for enslige.

- Vi arrangerer turer for folk som vil dele en opplevelse og ikke være femte hjul på vogna, sier Kai Nolting, daglig leder i singelreisebyrået Carpe Diem. - Her er det for det meste ressurssterke folk. Noen har kanskje et håp om kanskje treffe noen på våre reiser, men det er ikke det viktigste for våre deltakere.

Carpe Diem har fire år på baken og tilbyr i år 24 reiser hvor det på hver avgang er plass til 25 deltakere. Destinasjonsspekteret er vidt: På menyene finnes såvel spanske Andalucía som Equador og Sør-Afrika.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.