Her finner du de kjekkeste gutta

Singel, skilt eller bare klar for et skikkelig sommereventyr? Vi viser deg hvor du finner gutta.

Publisert
Sist oppdatert
Hvor finner du sommerkjekkasen?

Foto: Richards Foto: Richards
Hvor finner du sommerkjekkasen?

Foto: Richards Foto: Richards Vis mer

Her finner du de kjekkeste gutta

 1. Syv hete tips for jenter på jakt


- På jakt etter en mann? Gå etter steder med kvinneunderskudd!

Dette er den bereiste Gry Gaards beste forslag til damer som vil ut av solotilværelsen. Ikke så overraskende en konklusjon kanskje, men uansett verdt å planlegge etter om du er klar for et sommereventyr som skal vare lengre enn brunfargen og solstripene i håret.

Og skal vi tro Statistisk sentralbyrå bør de være mulig å treffe single menn (og kvinner) der ute. Det er nemlig ikke få som lever i enkeltmannshusholdninger: 740.000 norske menn og kvinner bodde alene i 2001.

Ikke desperat

Flere og flere har innsett at det er penger å hente på singeltilværelsen, også innen reisenæringen. Carpe Diem er ett av flere norske selskaper som arrangerer reiser for enslige.

- Vi arrangerer turer for folk som vil dele en opplevelse og ikke være femte hjul på vogna, sier Kai Nolting, daglig leder i singelreisebyrået Carpe Diem. - Her er det for det meste ressurssterke folk. Noen har kanskje et håp om kanskje treffe noen på våre reiser, men det er ikke det viktigste for våre deltakere.

Carpe Diem har fire år på baken og tilbyr i år 24 reiser hvor det på hver avgang er plass til 25 deltakere. Destinasjonsspekteret er vidt: På menyene finnes såvel spanske Andalucía som Equador og Sør-Afrika.

Ikke så greit å være gift heller

Om man ikke finner en partner denne sommeren heller, verken her hjemme eller på ferien, kan man trøste seg med at det gikk ikke så bra for dem som giftet seg heller: 24.069 personer giftet seg her i landet i fjor, det høyeste tallet siden 1976. Dette til tross: 10.855 norske ekteskap gikk i oppløsning i 2002, viser tall fra Statistisk sentralbyrå og Dagsavisen. Ett av fire ekteskap som inngås i Norge i dag involverer én eller to innvandrere og man kan kanskje ha i mente at det er dobbelt så stor sjanse for ekteskapsbrudd i parforhold med en norsk kvinne og en mann med utenlandsk opprinnelse. Ekteskap mellom en norsk mann og utenlandsk kvinne er også mer risikabelt enn gjennomsnittet.

 • Syv tips til å finne sommerflørten


  - Velg blant 181.600 menn og finn ut hvordan du erobrer dem.

 • Singelreisetilbydere:
  Carpe Diem
  Makeløse reiser
  Ensliges landsforbund
  Merlot Reiser

  Les!

  Jentenes villeste reisehistorier
  BOK: Over alle grenser
  Reisespesialisten som fikser ferien
  TEST DEG SELV: Hvordan sjekker du fra Andorra til Zimbabwe?
  Vårkåte reisetips
  Sjekketriks verden rundt
  12 kroner per date


  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer