Her finner du ferieboligen

En praktfull steinvilla i rustikke Toscana eller et fyrtårn på en liten øy i Kroatia. Utvalget av ferieboliger til leie på nettet er enormt. Her er en liten smakebit og en oversikt over utleiefirmaer.

Publisert
Sist oppdatert

Jakten etter ferieboliger på nettet har aldri vært enklere. Vi har vært på raid og funnet disse ferieperlene. Leieprisene avhenger av sesongen, men kan du reise utenom sommerferien kan du og din familie få en riktig så billig ferie. Man trenger imidlertid ikke å bestille gjennom et utleiefirma. Mange velger også å ta direkte kontakt med utleier gjennom søkemotorer på nettet.

Idyll i Fano

Store og praktfulle Villa Montefiore ligger et steinkast unna sjøen i området Fano på Adriaterhavskysten. Den idylliske fiskerhavnen eksisterte allerede under Romerriket og var da kjent som Fanum Fortunae. I dag er Fano en velkjent ferieby, velsignet med brede strender og små viker langs kysten. Villa Montefiore har stort svømmebasseng, hage og ti sengeplasser, og leies ut gjennom ABC Travel Service. Avhengig av sesong er ukeprisen fra 13.990 til 28.490.

Badia delle Rose

Av bildene ser dette ut som en sjarmerende steinvilla med flott utsikt i landsbyen Orvieto i Toscana. Området er kjent for sin gode vin og den vakre landsbyen med sitt karakteristiske tårn, Duomo. Villaen har hage med svømmebasseng og åtte sengeplasser og leies ut av ABC Travel Service. Ukeprisen begynner på 11.490. I høysesongen kan det koste opp mot 23.490.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer