Her finner du feriesola

Lei av ustabilt vær? Vi hjelper deg på veien til varmere trakter.

Publisert
Sist oppdatert

Er du en av de værsyke nordmenn som nå begynner å få nok av ustabilt sommervær? Kanskje sitter du i dette øyeblikket og funderer på hvordan du kan sikre deg litt sol i alle fall i deler av ferien? Vi viser deg hvordan du kan finne frem til godværsplassene her.

 • Sjekk været live

 • Sjekk værmeldingene

 • Fra tusenlappen ...

  Nå finner vi faktisk ledige reiser som koster rundt tusen kroner, for eksempel til Nice. Men ikke gled deg for tidlig; det er charterselskapenes augustsalg som har startet, og vil du reise til så lave priser må du satse på sen sommerferie, og fortsatt håpe på at sola dukker frem her hjemme.

  For deg som vil/må reise i juli starter prisene i skrivende stund på drøye totusen kroner, uansett om du velger å reise med norske charterselskaper eller prøver deg på reiser fra Sverige. Nice er billigst fra Norge i øyeblikket, og for den oppgitte prisen får du kun flybillettene. For rundt 3.500 kroner er utvalget ganske bra, spesielt til greske reisemål. Utvalget er desidert størst fra Oslo.

 • Vil du ikke vente på augustsalget?

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer