Her finner du kjendisvillaene

George Clooney, Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones velger Europa, mens Naomi Campbell velger Karibia.

Publisert
Sist oppdatert

Italia

George Clooney har valgt Italia som destinasjon for sin feriebolig, som neppe kan karakteriseres som noen "hytte". Dette er en villa med 15 soverom, beliggende ved Lago di Como i nord-Italia. Villaen heter Villa Allamel, og finner du ikke George på terrassen, kan du kanskje få et glimt av ham cruisende i sin motorbåt. Clooney kjøpte villaen sommeren 2003.

Lago di Como ligger nord i Italia, cirka 40 minutter med tog fra Milano. Innsjøen er lang, smal og veldig dyp, og rundt innsjøen finner du flere hyggelige småbyer; Como, Menaggio, Bellagio, Varenna og Lecco. Lago di Como har vært et populært feriested helt siden dagene for det romerske imperium, og besøkende beundrer det blå vannet og slapper av i luksuriøse villaer i de skogkledde åsene rundt sjøen.

Nice, Frankrike

Sir Elton John og Rolv Wesenlund har én ting til felles; adresse Nice. Den britiske musikeren sies å ha en av Nices' flotteste utsikter over Baie des Anges, fra sin villa på Mont Boron. Det var også med utgangspunkt i Sir Elton Johns villa, at David og Victoria Beckham cruiset Middelhavet i yachten "Hight Chapparal" for rundt et år siden. Det sies at det var her yngstemann Beckham ble unnfanget, og at det er derfor han har fått navnet "Cruz". Vi vil ikke verifisere dette, men konstaterer kun at ekteparet Beckham har feriert ved den franske blåhimmelskysten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer