Her finner du smaksprøvene

Publisert
Sist oppdatert

Mange av destilleriene stenger rundt jul og nyttår, så planlegger du å reise på denne tiden av året er det best å ringe i forkant. Hva du får med på kjøpet varierer en del. Noen steder er det tilrettelagt for turisme og store grupper med gjester, mens andre steder er det mindre forhold og det er nødvendig å avtale med destilleriet i forkant av et besøk.

Glenfiddich distillery

Ett av de mest kjente skotske destilleriene. Ligger i Bannfshire. Er åpent mandag til lørdag året rundt. Omvisning er gratis. Smaking koster 175 kroner.

Ekstern lenke:Glenfiddich.com

Glenlivet distillery

Blir anbefalt. Ligger også i Bannfshire og er åpent mandag til lørdag fra 09:30-16:00. Søndag fra 12:00-16:00. Omvisning er også gratis her. Smaksturer er tilgjengelige.

Ekstern lenke: theglenlivet.com

Macallan distillery

Har turer og er åpent for publikum. Ligger i Craigellaiche og er åpent mandag til lørdag fra 09:30-17:00. Guidet tur koster 60 kroner, mens smaksprøver koster 175 kroner.

Ekstern lenke: The Macallan

Bowmore distillery

Ligger på øya Isle of Islay. Har åpent mandag til fredag fra kl. 09:00-17:00. Omvisning koster avhengig av hva du ønsker. Destilleriet har også hytter til leie for besøkende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer