Her finner du sol og sommer NÅ

Bikiniklar og sommersulten? Da bør du reise hit.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke deilig å være norsk i Danmark i mars, om det er strandliv og sommervarme du er ute etter. Ei heller er det kult å være bikinikledt på svenske strender når kalenderen fremdeles viser årets tredje måned.

Franske og spanske strender er vel hakket hvassere, men det er fremdeles ikke hit du bør reise for den beste sommervarmen i mars. Derimot smiler solen bedre i Brasil, og vanntemperaturen i Sør-Amerika tillater lengre dukkerter uten at leppene antar en ukledelig blåfarge ...

Vi har funnet de beste stedene for deg å feriere i mars, om du er ute etter godvær.

Du kan selv sjekke hvor godværet er når du ønsker å reise, ved å bruke klimaguiden på DinSide Reise. Du velger ganske enkelt hvilken måned du ønsker å reise, og får da en liste med hvor reiseekspertene anbefaler deg å reise i akkurat den måneden.

Her finner du klimaguiden.

1. Brasil

Brasil topper listen over de beste stedene å reise for å finne godvær i mars. I Rio de Janeiro er det gjennomsnittlig 30 grader i lufta og 26 grader i vannet i denne måneden. I morgen meldes det om full sol, makstemperatur på 31 grader og minimumstemperatur på 22 grader. Her er du vel garantert å få luftet bikinien din ...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer