Her finner du sola!

Webkameraer kan brukes til mer enn porno og trash-TV. Vi har funnet sol og deilige strender.

Hvem er på stranda i dag? Beachbabes eller bare beachbums?
Hvem er på stranda i dag? Beachbabes eller bare beachbums? Vis mer
Publisert

Den som tror at sola er tapt for godt i det ytre rom, kan glede seg; Sola er her! Den har ikke forlatt oss. Via online webkameraer kan vi i kontemplativ stillhet nyte den dypt savnede juvel. Kun avbrutt av museklikk. DinSide viser deg hvor du skal klikke for å se sola.

Fra Business til Bizarre

Earthcam.com gir det utsikt til hele verden. Velg mellom et 10.000 webkameraer fra hele verden. Selv om det er enkelte merkelige kategorier her, som nok ikke passer for alle aldersgurpper, virker det meste ganske ryddig og legitimt. Det er definitivt stedet å gå for deg som er svært underernært på sol. Fokuser direkte på kategorien Beaches som er sortert under Scenic Cams. Velg så den stranda som frister mest; For eksempel Mucuripe Beach i Brasil eller surfernes Daytona Beach i Florida. Det er hele 325 oppføringer under kategorien strender, og sjansen for at drømmestranda di kan beundres gjennom en kameralinse er stor. Er det ikke nok sol her, prøv deg på kategorien Resorts. Her er det kameraer med utsikt til glamorøse hoteller og feriesteder man kunne tenke seg å tilbringe november måned på. Husk tidsforskjellene; Det er kjedelig å se en nattestille strand uansett hvor eksotisk og heftig den måtte være.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer