Her flyr du billig

De blir stadig flere, og de erobrer stadig større områder.

Publisert
Sist oppdatert

Vi snakker om billigflyselskapene, som tilbyr billetter langt under prisene til de tradisjonelle flyselskapene. Her er oversikten over hvem, fra hvor, til hvor – og til hvilken pris.

Fra norsk jord

Fra mars av, flyr to billigflyselskap fra norske flyplasser; Ryanair og Sterling.

RyanairDet irske lavprisselskapet opererer med hyggelige priser, som du ”betaler” for i form av null servering på flyturen, og billettbestilling som stort sett foregår over Internett.

Ryanair flyr fra Sandefjord lufthavn Torp, som ligger 110 kilometer sør for Oslo. Per i dag flyr Ryanair til London Stansted og til Frankfurt-Hahn. Fra 4. april starter selskapet også flyvninger til Glasgow Prestwick. Ryanairs politikk er å fly fra mindre flyplasser, så du må ikke regne med å lande midt i smørøyet – noe selskapet også har fått en del pepper for.

Prisene til det irske lavprisselskapet svinger med kampanjer og tilgjengelighet. De aller rimeligste billettene er selvsagt også de med de mest ukurante avgangene. I disse dager er Ryanair i feide med SAS, som selger billige kampanjebilletter til London. Det betyr at du nå kan få en enveisbillett fra Torp til Stansted for 220 norske kroner – skatter og avgifter inkludert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer