Her gikk stjernene bananas

Det kan virke som om man ikke er en skikkelig stjerne før man har knust et hotellrom.

Publisert
Sist oppdatert
I samme slengen sluttet han å bade, kle på seg, klippe negler, og han lagret også sin egen urin på glass.


Det er ikke godt å si hva det er som får skuespillere, rockestjerner og andre kjendiser til å gå berserk på inventaret på hotellrommet. Er det romservicen som ikke er bra nok, er minibaren for liten, eller mangler stjernene rett og slett gode manerer?

Uansett, nettsiden Budget Travel har laget en liste over noen av hotellerommene stjernene har ødelagt - og hva regningen kom på.

Blodig alvor

Den britiske sangeren Amy Winehouse har matet skandalepressen med mange gode historier i det siste, og damen har selvsagt ødelagt hotellrom, også. Hun hadde en heftig krangel med mannen sin på hotellrommet på luksushotellet The Sanderson i London, og skadene kom på over 95.000 kroner. En hotellansatt fortalte den britiske tabloidavisen Sunday Mirror at det var helt kaos på rommet, og blod på alle veggene. Det høres slett ikke bra ut ...

En real bursdagsfest

Keith Moon fra The Who, feiret sin 21-års dag på hotellet Flint Holiday Inn i 1967. Festen tok av da Moon kastet den fem etasjer høye bursdagskaken på gjestene sine. Kakekastingen fortsatte, og i tillegg ble teppene skumlagt ved hjelp av et par brannslukkingsapparater. Da politiet kom, hoppet Moon inn i en bil av typen Lincoln Continental, og tok seg en kjøretur - ut i svømmebassenget. Før politiet fikk tak i ham, skled han på marsipanlokket som lå på gulvet, og slo ut fortennene. I et senere intervju sa Moon at regningen hadde kommet på 130.000 kroner. The Who ble bannlyst fra alle Holiday Inn-hoteller for resten av livet.

Johnny Depp har minst en gang tatt på seg rollen som hotellberserk. Foto: Johnnydeppfan.com
Johnny Depp har minst en gang tatt på seg rollen som hotellberserk. Foto: Johnnydeppfan.com Vis mer


Jeg leter etter beltedyret mitt ...

Da politiet tidlig en morgen i 1994 ankom presidensuiten på Mark Hotel på Manhattan, fant de Johnny Depp og Kate Moss sittende i en eneste slagmark som en gang hadde vært et luksusrom. Unnskyldningen om at han lette etter beltedyret sitt holdt ikke, og det ble kasjotten og en regning på 52.000 kroner. Senere sa Depp at hotelleieren hadde takket ham for all publisiteten han hadde skaffet hotellet.

Pyroman-musen

Edie Sedgwick var musen til både Andy Warhol og Bob Dylan på 60-tallet. Hun hadde den leie vanen å sovne med stearinlysene tent, noe som resulterte i at hun satte fyr på hotellrommet sitt på legendariske Hotel Chelsea i New York. Heldigvis ble brannen oppdaget, og ingen kom til skade, bortsett fra katten hennes, Smoke, som døde i brannen. Det sies ingenting om Sedgwick fikk noen regning etter brannen. Antageligvis dekket hotellets forsikringsselskap skadene.

Courtney Love er mer kjent for sin utagerende festing enn musikken. Foto: Tom Edwards
Courtney Love er mer kjent for sin utagerende festing enn musikken. Foto: Tom Edwards Vis mer


Førti og festklar

Courtney Love er ikke hotellenes yndlingsgjest, da hun har for vane å lage bråk. I fjor feriet damen sin 43-års dag på Covent Garden Hotel i London. Det gikk heftig for seg, noe værelsepikene oppdaget dagen etter. Rommet så ut som et rottereir, og det var sigarettmerker overalt. Love mente det hele gikk galt fordi en av gjestene hadde lent seg på et bord ... Covent Garden Hotel har ikke villet si noe mer om omfanget av skadene, eller hva Loves hotellregning kom på. Det er en sak mellom dem og gjestene, sier hotellet diplomatisk. Men vi tipper de ikke ønsker å ha Love som gjest en gang til...

Ikke forstyrr den forstyrrede

Howard Hughes hadde en noget spesiell periode på 60-tallet (noe flere stjerner hadde). I 1966 sjekket han inn på Las Vegas's Desert Inn, og leide to hele etasjer for å sikre seg privatliv. Da han skulle sjekke ut noen uker senere, bestemte Hughes seg for like godt å kjøpe hele hotellet, til en ukjent, men sannsynligvis ganske høy, pris. Han stengte av hele tiende etasje, og tilbrakte tiden her med å se Rock Hudsons film Ice Station Zebra igjen og igjen, på et kinoanlegg han hadde fått installert. I samme slengen sluttet han å bade, kle på seg, klippe negler, og han lagret også sin egen urin på glass. I dag heter hotellet Wynn Las Vegas. Vi foreslår at du ligger unna rom på tiende etasje.

Kilde: Budget Travel


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer