Her gikk stjernene bananas

Det kan virke som om man ikke er en skikkelig stjerne før man har knust et hotellrom.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke godt å si hva det er som får skuespillere, rockestjerner og andre kjendiser til å gå berserk på inventaret på hotellrommet. Er det romservicen som ikke er bra nok, er minibaren for liten, eller mangler stjernene rett og slett gode manerer?

Uansett, nettsiden Budget Travel har laget en liste over noen av hotellerommene stjernene har ødelagt - og hva regningen kom på.

Blodig alvor

Den britiske sangeren Amy Winehouse har matet skandalepressen med mange gode historier i det siste, og damen har selvsagt ødelagt hotellrom, også. Hun hadde en heftig krangel med mannen sin på hotellrommet på luksushotellet The Sanderson i London, og skadene kom på over 95.000 kroner. En hotellansatt fortalte den britiske tabloidavisen Sunday Mirror at det var helt kaos på rommet, og blod på alle veggene. Det høres slett ikke bra ut ...

En real bursdagsfest

Keith Moon fra The Who, feiret sin 21-års dag på hotellet Flint Holiday Inn i 1967. Festen tok av da Moon kastet den fem etasjer høye bursdagskaken på gjestene sine. Kakekastingen fortsatte, og i tillegg ble teppene skumlagt ved hjelp av et par brannslukkingsapparater. Da politiet kom, hoppet Moon inn i en bil av typen Lincoln Continental, og tok seg en kjøretur - ut i svømmebassenget. Før politiet fikk tak i ham, skled han på marsipanlokket som lå på gulvet, og slo ut fortennene. I et senere intervju sa Moon at regningen hadde kommet på 130.000 kroner. The Who ble bannlyst fra alle Holiday Inn-hoteller for resten av livet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer