Her gjør du reisekuppene

Reiseklar og på jakt etter reisekupp? Da er vår Restplassliste stedet. Her kan du finne beste pris blant tusenvis av reiser, fra et tyvetalls turoperatører i Norge og utlandet.

Her gjør du reisekuppene
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager er restplassmarkedet på kjøperens side. I skrivende stund finner vi til sammen 2.400 restplassreiser i vår restplassliste. Dette inkluderer reiser med avreise fra utlandet, først og fremst Sverige. Fra Norge er tallet 800.

I samme skrivende stund varierer prisene fra 795 for fly tur-retur Oslo-Aten, til 7.345 for to uker på Kypros med avreise fra Tromsø. Vi du holde deg oppdatert om beste reisekupp minutt for minutt, bør du gå til vårt restplassøk.

Hold deg oppdatert

I vår restplassliste finner du reiser som charterselskapene selger unna til nedsatte priser. Jo nærmere det er til avgang, jo rimeligere reiser. Det er ofte få reiser til de enkelte stedene som selges unna til nedsatte priser. Billigreisene blir med andre ord raskt utsolgt, og annonser og informasjon blir fort gammel.

Annonsen fra morgenavisen, hvor reisekuppene annonseres, er ofte gårdagens nyhet når den endelig havner på ditt frokostbord. Vår restplassapplikasjon oppdateres hvert tiende minutt, døgnet gjennom – så her kan du holde deg oppdatert om de til enhver tid beste kjøpene. Slik slipper du å få ”beklager, vi har ingen flere reiser igjen til den prisen – men for 500 kroner ekstra får du en reise til …”, til svar når du ringer og vil bestille.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer