Her har de aldri rotet bort en eneste koffert

En ganske utrolig rekord.

BEST PÅ BAGASJE: Kansai International Airport, utenfor Osaka, er kåret til den flyplassen i verden som er best på å gjenforene bagasje med eier, i Skytrax World Airport Awards 2015. Foto: REDLEGSFAN21 / CREATIVE COMMONS
BEST PÅ BAGASJE: Kansai International Airport, utenfor Osaka, er kåret til den flyplassen i verden som er best på å gjenforene bagasje med eier, i Skytrax World Airport Awards 2015. Foto: REDLEGSFAN21 / CREATIVE COMMONS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå er det klart; Vil du være sikker på å ikke miste bagasjen neste gang du skal på ferie, bør reisen gå til Japan.

Kansai International Airport, utenfor Osaka, er kåret til den flyplassen i verden som er best på å gjenforene bagasje med eier, i Skytrax World Airport Awards 2015.

LES OGSÅ: Slik kan du spore bagasjen din selv

Utrolig nok har ikke flyplassen rotet bort en eneste koffert siden den åpnet i 1994, skriver australske News.com.

Det er det britiske flyanalysebyrået Skytrax som har rangert de ti beste flyplassene i verden til å håndtere bagasje, ut fra brukeranmeldelsene til mer enn 13 millioner flypassasjerer.

Tre blant de ti

Undersøkelsen dekker 550 flyplasser i 112 land verden rundt, og Skytrax bruker anmeldelsene til å rangere flyplassene i 20 ulike kategorier.

Bagasjehåndtering er altså en av dem, og japanske flyplasser gjør det særlig bra med hele tre av de ti beste på lista. Sju av ti i denne kåringa er flyplasser i Asia.

- Kåringa er basert på ulike kriterier, som effektivitet, service fra betjeningen og informasjonen i bagasjehallen, sier markedssjef i Skytrax, Peter Miller til The Telegraph.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer