Her havner de verste turistbildene

Nok en nettside du ikke vil havne på.

Det er masse artige bilder på tackytouristphotos.com. Her er noen av dem. Foto: tackytouristphotos.com
Det er masse artige bilder på tackytouristphotos.com. Her er noen av dem. Foto: tackytouristphotos.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Tacky places. Tacky poses. Tacky things» Slik introduserer nettsiden Tacky Tourists Photos seg.

På internett finnes det nesten en side for alt. DinSide har tidligere nevnt nettsiden TanningDisasters.com, som er en side hvor solbrentofrene blir hengt ut. Sånn sett er "Tacky Tourists Photos" ganske lik, bortsett fra at de publiserer harry turistbilder i stedet.

Men hvorfor?

– Feriebilder stiller i en klasse for seg selv, og inneholder kanskje flere snapshots enn andre album (...) Vi forlater hjemmene våre for å dra langt unna og luske rundt i andre folks hjem. Og vi må "bevise" at vi var der. For mange av oss er det å ta bilde selve grunnen til å dra på ferie (...), forklarer nettsidens forfatter.

På nettsiden kan du se hundrevis av eksempler på hva som er et typisk og harry turistbilde. De har blant annet kategorisert søkene, slik at du kan finne bildeeksempler av alt fra "smakløse poseringer" til "smakløse hatter".

Er du enig? Dette er "forbudt" i ferien

Typiske feriebilder

En typisk turist tar bilder av severdigheter under reisen, og betaler gjerne dyrt for å både se og oppleve det også, uansett hvor turistifisert det måtte være. Og da er det jo klart at man skal ha et skrytebilde av dette!

De mest harry turistbildene inneholder enten oppstilte bilder, eller bilde av en person som gjør noe "gøy" med det han/hun står ved siden av. Kanskje han stikker en finger i nesa på den kjente skulpturen, eller later som om han løfter et av verdens mest kjente bygg?

Som du sikkert skjønner er poseringer og smakløse suvenirer viktige stikkord. Men det desidert gøyeste er å vise frem bilderesultatet til venner og kjente.

Kanskje du føler deg truffet?

Det gjør i hvert fall undertegnede. Men oi så gøy dette var ...

Meg som turist i Vigelandsparken for noen år siden.  Foto: Privat
Meg som turist i Vigelandsparken for noen år siden. Foto: Privat Vis mer


Verdens kuleste reisevideo? Sjekk her og bli inspirert!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer