Her holder du tunga rett i munnen...

Legenden Maradona har blitt Argentinas landslagstrener. Vi dro på kamp for å oppleve ekte vare...

Publisert
Sist oppdatert

Diego Maradona, fotballspilleren over alle fotballspillere, har altså blitt landslagstrener for det argentinske fotballaget. I Argentina er fotball religion, og Maradona den største guden. Bli med på fotballkamp i Buenos Aires.

Buenos Aires, Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti, desember 2006:

- Puta Aguilar, puta Aguilar....vete a mierda

Den fråtsende massen av supportere peker mot VIP-tribunen og skriker så skummet bobler i munnvikene. Det er ikke er overfladisk sinne som koker etter at hjemmelaget River Plate ligger under 2-1 mot bunnlaget Nueva Chicago før pause.

Direktør i klubben, Jose Maria Aguilar, får sin del av skylden for den store fadesen. Spillerpolitikken hans har feilet og nå får han ikke bare det røde kortet av hjemmefansen, men blir med klartekst ønsket brent i helvete.

I det spillerne er på vei ut av banen, viser enda en av ekstremitetene i argentinsk fotball seg. En håndfull supportere som har klatret opp på gjerdet som skiller publikum fra banen, drar en levende kylling ut av en dyp frakkelomme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer