Her kan du bade i luksus

DinSide har vært på bassengjakt - og funnet de gjeveste av dem alle.

Publisert
Sist oppdatert

Lyst til å plaske uforstyrret i rolige men fantastiske omgivelser? DinSide har samlet sammen noen av de flotteste bassengene verden over. Ta en titt og vurder selv!

Foto: designhotels.com
Foto: designhotels.com Vis mer


Hotel Unique, São Paulo, Brasil

Som en del av konseptet "design hotels" skjønner vi fort at Unique Hotel har litt av hvert å tilby. Luksushotellet befinner seg i en av Brasils gjeveste strøk, Jardins, bare minutter fra byens største og grønneste park Ibirapuera. Det svært så moderne og originale hotellet har "geometri" som et sammehengende tema i sitt design, og er omgitt av en ørkenhage og palmer. Bassenget er rødt som ørkenjorden selv, og er utstyrt med et lydsystem under vannet.

Badeschiff, Berlin

Foto: arena-berlin.de
Foto: arena-berlin.de Vis merUtendørsbassenget, som på norsk kan oversettes til "badeskip" er et resultat av oppussingen av en cargocontainer, og tilbyr også en solterrase ved sin side. På sommeren blir bassengområdet brukt til en rekke arrangementer, mens på vinteren dekkes det til av store telt som omgjør det til en sauna.

Mystique, Santorini

Foto: mystique.gr
Foto: mystique.gr Vis merDette luksushotellet tilbyr det meste en ønsker seg av luksus - også et idyllisk basseng. Plassert på en klippe, som jo er varemerket til hotellene i området, gir Mystique en utsikt som du aldri kommer til å glemme. Det azurblå middelhavet, de hvitkledde fjellsidene og det vulkanske krateret Aegan Caldera vil være din utsikt om du velger å tilbringe et par dager - eller uker - på denne tradisjonelle men spektakulære greske resorten.

La Purificadora Hotel, Puebla, Mexico

Foto: designhotels.com
Foto: designhotels.com Vis merRenhet er dette hotellets overordnede tema, derav navnet Purificadora. Det minimalistiske hotellet er utformet av onykssteiner, gammelt treverk og steiner fra den 1800-talls vannrensefabrikken som den en gang var. Bare svart og hvitt er brukt som komplimentære farger. Det 30 meter lange bassenget på takterrassen er en viktig del av hotellets velværetilbud, og alle de 26 rommene har utsikt over byen Puebla - som står UNESCOs liste over verdens kulturarv.

The Grove, Hertfordshire, UK

Foto: thegrove.com
Foto: thegrove.com Vis merEr du ute etter over en tomt på over tusen kvadratkilometer, et prisvinnende spa, golfbane i verdensklasse og et lite utvalg av restauranter, er The Grove stedet for deg.
Dette herskapshotellet er lokalisert i sør-England og anser seg selv for å være jordnært og hjemlig samtidig som at det er svært luksuriøst. Det mørke og sterile bassenget er en del av spaen Sequoia som tilbyr både behandlinger og treningssenter.

Her får du luksusferie til en billig penge

Haymarket Hotel, London

Foto: haymarkethotel.com
Foto: haymarkethotel.com Vis merDette 18 meter lange bassenget finner du på luksushotellet Haymarket Hotel i London. Ved siden av bassenget finner du en velutrustet bar, samt treningssenter og skjønnhetsbehandlinger. På rommet finner du en flatskjermet LCD-TV og diverse andre fasiliteter som kan gjøre oppholdet ditt så avlappende og behagelig som bare mulig. Vil du ha fest og moro er det bare å plassere seg ved det rødtonede bassengområdet en fredag kveld, dersom du ikke heller vil bevege deg ut i Londons gater.

Shoreditch House, London

Foto: shoredichhouse.com
Foto: shoredichhouse.com Vis merFem minutter fra Liverpool Street Station i sør-London finner du denne fasjonable medlemsklubben. Med barer, restauranter, velværebehandlinger, spillrom, sauna, og private rom til leie, koster det i overkant av 7.000 kroner å være medlem hos Shoreditch House årlig.

Bo som en konge

Holmen fjordhotell, Asker, Norge

Foto: holmenfjordhotell.no
Foto: holmenfjordhotell.no Vis merNå er det jo ikke slik at vi ikke har flotte basseng her i Norge også, selv om de nok ikke rekker helt til topps internasjonalt. På Holmen fjordhotell 18 kilometer utenfor Oslo finner du et av landets flotteste spatilbud og bassengområder. Om du vil kan du leie "lillebadet" for deg og dine venner. Her får du basseng, dampbadstue, boblebad, små sittegrupper rundt peisen og egne garderober. I tillegg har hotellet 157 rom, bar, kafé og restaurant.

Les også: Nordmenn ingen luksusdyr

Kilder: www.designhotels.com, www.thegrove.co.uk, www.mystique.gr, www.shoreditchhouse.com, www.haymarkethotel.com, Elle Decoration

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer