Her kan du bade i luksus

DinSide har vært på bassengjakt - og funnet de gjeveste av dem alle.

Publisert
Sist oppdatert

Lyst til å plaske uforstyrret i rolige men fantastiske omgivelser? DinSide har samlet sammen noen av de flotteste bassengene verden over. Ta en titt og vurder selv!

Hotel Unique, São Paulo, Brasil

Som en del av konseptet "design hotels" skjønner vi fort at Unique Hotel har litt av hvert å tilby. Luksushotellet befinner seg i en av Brasils gjeveste strøk, Jardins, bare minutter fra byens største og grønneste park Ibirapuera. Det svært så moderne og originale hotellet har "geometri" som et sammehengende tema i sitt design, og er omgitt av en ørkenhage og palmer. Bassenget er rødt som ørkenjorden selv, og er utstyrt med et lydsystem under vannet.

Badeschiff, Berlin

Utendørsbassenget, som på norsk kan oversettes til "badeskip" er et resultat av oppussingen av en cargocontainer, og tilbyr også en solterrase ved sin side. På sommeren blir bassengområdet brukt til en rekke arrangementer, mens på vinteren dekkes det til av store telt som omgjør det til en sauna.

Mystique, Santorini

Dette luksushotellet tilbyr det meste en ønsker seg av luksus - også et idyllisk basseng. Plassert på en klippe, som jo er varemerket til hotellene i området, gir Mystique en utsikt som du aldri kommer til å glemme. Det azurblå middelhavet, de hvitkledde fjellsidene og det vulkanske krateret Aegan Caldera vil være din utsikt om du velger å tilbringe et par dager - eller uker - på denne tradisjonelle men spektakulære greske resorten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer