Her kan du få gratis skihelg

Gratis hytte, heiskort, skileie og endog litt mat ...

GRATIS SKIFERIE: Åserdal hytteservice vil gi 15 familier en gratishelg på fjellet, med heiskort inkludert. Foto: Alf Gunnar Wikstøl, Bortelid Multimedia/Bortelidinfo.no
GRATIS SKIFERIE: Åserdal hytteservice vil gi 15 familier en gratishelg på fjellet, med heiskort inkludert. Foto: Alf Gunnar Wikstøl, Bortelid Multimedia/Bortelidinfo.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Åseral hytteservice skal i samarbeide med Bortelid skisenter gi bort gratis skihelg med gratis heiskort i bakken, til 15 familier.

- Vi har til og med en luksushytte som noen skal få bo i, dette har vi tenkt å ha som en overraskelse, forteller Satu Koski i Åseral hytteservice, som er initiativtaker og primus motor for tilbudet.

Dette koster heiskortet: Priser fra 25 skisenter

Bortelid

Bortelid ligger omtrent midt mellom Flekkefjord, Kristiansand og Arendal - hvor Kristiansand er nærmeste by cirka 10 mil unna. Bortelid skisenter har seks skitrekk og 14 bakker - men det er litt for tidlig på sesongen her ennå. I desember håper imidlertid Koski i Åseral hytteservice at snøen er kommet, slik at de 15 heldige familiene som vinner gratis skihelg, kan benytte gaven i løpet av desember - eller i alle fall før 12. januar. Dersom du skulle vinne en gratishelg, og det ikke passer for deg før etter denne januardatoen, skal det ifølge Satu Koski være muligheter for å finne et annet tidspunkt.

15 familier

Åseral hytteservice videreformidler utleie av private hytter i områder Åseral og Bortelid. Koski ønsket i utgangspunktet å gi bort én gratishelg - men det var så mange av hytteeierne som ville være med på prosjektet, at det ble hele 15 gratishelger som skal gis bort. Alt du trenger å gjøre, er å sende en henvendelse til Åserdal hytteservice, med en begrunnelse på hvorfor akkurat du og din familie bør vinne en gratishelg. Så er den en jury på åtte stykker som skal avgjøre hvem som skal få den gledelige beskjeden. Søknadsfrist er 30. november 2009.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer