Her kan du prøve "alt"

Klatring, kajakkpadling, brettseiling, seiling og yoga. Siste helgen i august kan du være med på KarmaCamp.

Publisert
Sist oppdatert

Lyst til å utfordre deg selv og prøve noe nytt?

Du har sjansen på KarmaCamp, som arrangeres på en øy utenfor Brevik i Grenland 28.-31. august.

Og nei, du behøver ikke være noen ekstremsportutøver for å være med. Meningen er at alle som har lyst på en aktiv helg i skjærgården skal kunne være med.

Moro for alle

- Du trenger ikke kunne noen av tingene på forhånd, sier Kristen Reagan, som sammen med Anders Arnø er primus motor bak KarmaCamp.

Det er tredje året denne leirskolen for voksne arrangeres. Det er plass til 40 deltakere, og 20 plasser er allerede kapret. I tillegg er det cirka 25 instruktører, som sørger for at de åtte forskjellige aktivitetene foregår på riktig vis.

Øv deg på jibbing/vannhopp. Foto: KarmaCamp
Øv deg på jibbing/vannhopp. Foto: KarmaCamp Vis mer
Finn ut hva yoga egentlig er for noe. Foto: KarmaCamp
Finn ut hva yoga egentlig er for noe. Foto: KarmaCamp Vis mer


Her kan du prøve deg på klatring/buldring, kajakkpadling, brettseiling, seiling, kiting, jibbing/vannhopping, StandUpPaddleboarding og yoga. Deltakerne får sjansen til å prøve alle aktivitetene, dersom de vil.

- Poenget med leiren er at folk skal kunne prøve ut mange nye aktiviteter, og kanskje finne en aktivitet de har lyst til å fortsette med, sier Reagan, som er en kjent klatrer og multisportutøver.

Leiren er åpen for alle over 18 år. Den eldste som har deltatt i løpet av leirens levetid, var 54 år. Reagan forteller at hovedparten av deltakerne er i alderen 20-35 år.

Sosialt uten rus

I tillegg til aktivitetene, legges det stor vekt på det sosiale. Mens torsdag og fredag kveld er rusfrie, blir det en liten fest på lørdag, med ekstra god mat. Allikevel oppfordres deltakerne til å vise måtehold - arrangørene ønsker ikke noe fyll.

Overnatting foregår enten innendørs i sovesal, eller ute i lavvo eller telt.

Pris for å være med er 2.900 kroner, dersom du overnatter i telt eller lavvo, og da er alle måltider og aktiviterer inkludert. Hvis du vil overnatte i hytte eller sovesal, koster leiren 3.400 kroner.

Her kan du lese mer: KarmaCamp

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer