Her kan du prøvesove kisten ...

På Mausoleum Inn kan du prøvesove gravkisten.

Publisert
Sist oppdatert

Kineseren Jiao Meige har åpnet Mausoleum Inn, i byen Lishui i Jiangsu-provinsen. Det originale gjestgiveriet ligger på en gammel gravplass. Kvinnens opprinnelige planer var å drive jordbruk på marken, men ettersom det var så mange graver der, var det ingen som ville komme og jobbe på jorden hennes. I stedet har hun altså åpnet et gjestgiveri.

- Ettersom det er så mange graver her, hvorfor ikke gi folk en mulighet til å oppleve døden, sier kvinnen til Jinling Evening Post.

Illustrasjon: Jenny Erickson. Dette er kun en illustrasjon, kistene på bildet har ikke noe med kistene i historien å gjøre. Foto: Jenny Erickson
Illustrasjon: Jenny Erickson. Dette er kun en illustrasjon, kistene på bildet har ikke noe med kistene i historien å gjøre. Foto: Jenny Erickson Vis mer


Prøvesove gravkisten

Har du lyst til å prøvesove gravkisten, som på Mausoleum Inn i Kina? (Avsluttet)
Nei(66%)
Ja(23%)
Kanskje ...(11%)
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Det er ingen service på natten, og folk kan ikke gå noen steder, ettersom det kun er en øde kirkegård. Gjester med hjerteproblemer mottas ikke, og gjester med psykiske problemer får kun overnatte dersom de ledsages av psykisk friske personer.

Kilder: Ananova, DnaindiaMer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer