Her kan du stå på ski nå

Finn fram skiene, og kom deg til fjells.

Knut Sandberg tok seg en tur opp til toppen av Kvitfjell morgenen fredag 30. oktober. Slik så det ut da. Foto: Kvitfjell
Knut Sandberg tok seg en tur opp til toppen av Kvitfjell morgenen fredag 30. oktober. Slik så det ut da. Foto: Kvitfjell Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du merket deg rimet i gresset? Måtte du skrape av bilvinduene før du kunne kjøre til jobb i dag?

Vinteren er i anmarsj, og nå har det vært såpass kjølig oppe i høyden at flere av skisentrene enten har åpnet, eller åpner denne helgen. Dermed kan du som virkelig ivrer for nedoverbakkeski bare finne frem støvler og ski.

Lørdag 31. oktober åpner Kvitfjell Familiebakken og Familieheisen. Kanskje ikke den største utfordringen for offpistekjøreren, men har du tenkt å lære poden det alle nordmenn burde kunne, får dere et ekstra forsprang ved å utfordre balanseevnen i den barnevennlige bakken.

Slik været ligger an nå, regner forøvrig Kvitfjell med å åpne flere bakker fortløpende. Snøkanonene går for fullt.

- I helgen er det meldt masse snøvær, så det kunne ikke blitt bedre, sier Eskil Solberg, markedssjef i Kvitfjell.

Han og kollega Knut Sandberg kjørte scooter opp til toppen av skianlegget i dag morges, og der lå det 20 centimeter natursnø. Sandberg sto på ski ned igjen, men det var for mye steiner i løypa til at det anbefales riktig ennå.

Kvitfjell er ikke det første skisenteret som åpner bakker. Gaustablikk og Bjorli har allerede vært åpne et par helger (så tidlig på sesongen er det som regel bare åpent i helgene).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer