Her lærer du å lage thaimat

Publisert
Sist oppdatert

Å lage thaimat har blitt populært og det finnes i dag en rekke skoler både i Thailand og i andre land hvor man kan lære seg å lage kokossupper, curry paste og alle de andre smaksrike rettene fra Thailand. Mange hoteller i Thailand tilbyr kokekurs hvis du spør.

Time for lime

Time for lime har en perfekt beliggenhet på stranda i Ko Lanta i Krabi-provinsen. Kjøkkenet er minimalistisk elegant og velutstyrt. I baren vis-à-vis elevkjøkkenet ligger det en bar hvor limedrinker er spesialiteten. Her finnes muligheter for ulike typer kurs, både i gruppe og for enkeltpersoner.

Adresse: 72/2 Mo 3. Klong Dao Beach, Saladan, Ko Lanta, KrabiTlf.: + 66 - 75 68 4590/+ 66 - 9967 5017Pris: Fra 1.400 baht for et kveldskurs til 8.800 baht for et seksdagerskurs, henholdvis 266 og 1.672 kroner. Nett: Time for Lime

Baan Thai Cookery School

I Chiang Mai nord i Thailand tilbys det kurs i matlaging fra denne regionen. Senteret tar elevene med på matmarkedet før det undervises i hvordan lage klassiske thairetter.

Adresse: 11 Rachadamnern Rd. Soi 5 T.Sriphoom A. Muang, Chiangmai Tlf.: + 66 - 53357339, + 66 - 16714120Pris: Fra 700 baht for enkle dagskurs og opp til 1.200 baht for intensivkurs, henholdsvis 133 til 228 kroner.Nett: Baan Thai Cookery School

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer