Her ligger Europas fem beste strender

Du får garantert en fin dag på stranden hvis du drar til en av disse.

Publisert
Sist oppdatert

OK, det er egentlig umulig å kåre hva som er beste strand i Europa. Det er til og med vrient å kåre Norges beste strand. For det hele kommer jo an på hva slags strand man liker - en øde en, eller en med fart og moro. En med rullestein, eller en med finkornet sand.

Men, uansett, nettsiden Onbeach.com har kåret Eurpas fem beste strender ved hjelp av sine ivrige medlemmer, som legger inn strandanmeldelser for rundt 3.400 strender både i Europa (2.946) og Karibia (460) (men ingen i Skandinavia, og merkelig nok ingen i Hellas heller ...).

Siden i hvert fall tre av de topp fem strendene ligger på destinasjoner som er populære reisemål også for oss nordmenn, skal du ikke se bort fra at du kanskje har vært på en av dem. Hvis ikke, er det jo bare å begynne å planlegge neste strandferie.

Her er Europas fem beste strender, ifølge Onbeach.com:

PLATJA S'AMARADOR, MallorcaDenne naturlige sandstranden ligger i en liten bukt, omkranset av klipper, og vannet er krystallklart pga. den hvite sanden. Det er langgrunt, noe som er perfekt for barnefamilier. Stranden er ikke spesielt lang, men ganske bred og flat. Det finnes flere kafeer som selger mat og drikke. Du kommer hit til fots, og kan parkere like i nærheten. Stranden ligger sørøst på øya. (Også kåret til Spanias beste av Onbeach.com.)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer