Her shopper barceloneserne

Publisert
Sist oppdatert
Barcelona har alt et shoppinghjerte kan ønske seg.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst
Barcelona har alt et shoppinghjerte kan ønske seg.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst Vis mer


Shopping

Eixample Diagonal: Armani-, Chanel- og Loewe-, Zara- og Pedro del Hierro-forretningene gliser fett langs Ramblas de Catalunya, Passeig de Gràcía (grønn eller gul metrolinje til Passeig de Gràcia) og Avinguda Diagonal (grønn eller blå metrolinje, eller den nye trikken som trafikkerer langs gjennomfartsåren.

Bydelen Gràcia: (grønn metrolinje til Fontana) har mye snålt og kult og billig. Svært hyggelig bydel med trange gater, masse restauranter og mye mennesker av typen arkitekter, studenter, kunstnere.

Born/Barri Gòtic: Et tusentalls små forretninger som byr på alt fra sær interiørdesign til kjoler fra Anna Molinari.

Katalansk design: Spanjolene er ville etter arbeidene til den uruguayfødte illustratøren Jordi Labanda; han er selvsagt bosatt i Barcelona. Labanda har dekorert restauranter (blant andre Sandwich & Friends i Passeig de Born), laget omslaget på en rekke produkter som papirvarer og mineralvannflasker og illustrerer også for magasiner som Marie Claire og ELLE. I vår ble hans første veskekolleksjon lagt ut i forretningen, og de er nøyaktig like glamorøse og lett ironiske som det øvrige designet hans. Få med deg et lite Labanda-produkt.

Mer om shopping i Barcelona:
BUDSJETTGUIDE: Barcelona for en neve centimos
Alt om Barcelonas markeder
Byen hvor jakkene gråter
BILDESPESIAL: Pupper, lår og masse stil

Tilbake til innledningsartikkelen

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer