Her shopper barceloneserne

Publisert
Sist oppdatert

Shopping

Eixample Diagonal: Armani-, Chanel- og Loewe-, Zara- og Pedro del Hierro-forretningene gliser fett langs Ramblas de Catalunya, Passeig de Gràcía (grønn eller gul metrolinje til Passeig de Gràcia) og Avinguda Diagonal (grønn eller blå metrolinje, eller den nye trikken som trafikkerer langs gjennomfartsåren.

Bydelen Gràcia: (grønn metrolinje til Fontana) har mye snålt og kult og billig. Svært hyggelig bydel med trange gater, masse restauranter og mye mennesker av typen arkitekter, studenter, kunstnere.

Born/Barri Gòtic: Et tusentalls små forretninger som byr på alt fra sær interiørdesign til kjoler fra Anna Molinari.

Katalansk design: Spanjolene er ville etter arbeidene til den uruguayfødte illustratøren Jordi Labanda; han er selvsagt bosatt i Barcelona. Labanda har dekorert restauranter (blant andre Sandwich & Friends i Passeig de Born), laget omslaget på en rekke produkter som papirvarer og mineralvannflasker og illustrerer også for magasiner som Marie Claire og ELLE. I vår ble hans første veskekolleksjon lagt ut i forretningen, og de er nøyaktig like glamorøse og lett ironiske som det øvrige designet hans. Få med deg et lite Labanda-produkt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.