Her skal du ikke bade!

Planlagt ferie i Norge i sommer? Så langt ser ikke meteorologene lys i tunnellen, og det er i det hele tatt ganske greit å jobbe i dette sommerværet. Vi som har gleden av å sitte innedørs med god samvittighet har satt fokus på badetemperaturene rundt om i det ganske land.

Er man mange nok kan man muligens holde varmen....
Er man mange nok kan man muligens holde varmen.... Vis mer
Publisert

I skrivende øyeblikk ligger badetemperaturene faktisk helt ned mot ti grader. Badenymfene glitrer med sitt fravær og iskremselgerne tvinner tommeltotter. Med hjelp fra Reiseradioen har vi laget en liste rangert ut i fra hvilke badestrender du trygt kan holde deg borte fra de nærmeste dagene hva vanntemperatur angår!

Ingen sol i sikte på mange dager…

Meteorologene er samstemte: Været ser ikke ut til å bedre seg før tidligst i midten av neste uke. Regn, regn og atter regn i kombinasjon med kalde sommerkvelder er gjennomgangstonen fra Gislefoss & Co.

Styr unna Randaberg utenfor Stavanger!

Temperatur-taperen er uten tvil Randaberg utenfor Stavanger! Her holder vannet kun ti grader – og vi er snart halvveis i juli! Kanskje ikke så dumt å se seg om etter et annet feriested de kommende ukene hvis du er glad i å bade? Les hele listen over ”IKKE-badesteder” for øyeblikket her:

Reise et annet sted de neste dagene?

Dersom du klikker på linkene ved siden av kan du se hvor du finner det varmeste vannet akkurat nå. Sjekk alle stedene og se om du finner ditt feriested i sommer. Kanskje du heller skal satse på å komme deg lenger sørover? Vil du sjekke de aller ferskeste restplassene til varmere strøk, klikk her! Vet du ikke sikkert hvor du vil reise, la deg inspirere av våre reisebrev i reiseguiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer