Her sparer du på taxfree-kjøpet!

Vi har sjekket taxfree-prisene på noen av de største flyplassene i Europa! Hvor sparer du mest? Hva er egentlig nytt i Europas mange taxfree-butikker etter at EU "opphevet" taxfree-tilbudet?

Publisert

Vår test av taxfree-prisene på noen av de største europeiske flyplassene viser at det er store forskjeller fra butikk til butikk.

Hvor er det billigst?

Vi sjekket seks typiske taxfree-varer på vår tur innom taxfree-butikkene på flyplassene i byene under. Hvor tror du det er billigst? Det viser seg at det er en av byene under som skiller seg klart ut i forhold til de andre!

OsloStockholmKøbenhavnAmsterdamFrankfurtLondon (Heathrow)Premiair (charterfly)Vi sjekket prisene på disse varene - pris i parantes er norske butikkpriser, den påfølgende prisen er den billigste taxfree-prisen vi fant!

200 Marlboro (540,-) - billigste taxfree: 145,-1 l Absolut Sitronvodka 40% (427,-) - billigste taxfree: 98,-1 l konjakk, Remy Martin VSOP (678,-) - billigste taxfree: 254,-1 l likør, Cointreau 40% (516,-) - billigste taxfree: 121,-Deostick, Hugo Boss (169,-) - billigste taxfree: 110,-Deostick, Cacharel Anaïs-Anaïs (160,-) - billigste taxfree: 106,-

Sjekk prisene i linkene over og du vil se at det kan være stor forskjell på prisene i de europeiske taxfree-butikkene! Er du på jakt etter billige reiser bør du sjekke vår restplassoversikt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer