Her vil du bo

Turistenes egne favoritthoteller.

Utsikt fra hotellet Il Nido, et av Europas ti beste hoteller hva gjelder verdi for pengene.  Foto: Hotellet
Utsikt fra hotellet Il Nido, et av Europas ti beste hoteller hva gjelder verdi for pengene. Foto: Hotellet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Men dessverre for nasjonalfølelsen, får man si: Både svenskene og danskene slår oss ned i støvlene her. For begge våre skandinaviske naboer har hoteller representert på favorittlisten med turistenes egne favoritthoteller, men altså ikke vi. Kåringen er gjort av nettstedet TripAdvisor, basert på over 30 millioner anmeldelser og omtaler fra turister verden over - om hoteller verden over.

Samtidig registrerer vi at norske hoteller heller ikke er representert på den ferske og årlige topplisten fra det anerkjente reisemagasinet Condé Nast Traveler - men her er Finland representert med Hotel Kämp i Helsinki.

Men tilbake til 30 millioner brukere av TripAdvisor og deres hotellanmeldelser og anbefalinger. Topplistene er delt inn i ulike kategorier; det være seg geografisk etter kontinenter eller etter ulike typer overnattingsformer - om du er ute etter røverkjøp, romantikk, luksus eller annet.

Nedenfor kan du se listen over de 10 beste røverkjøpene.

Gode naboer

Hva gjelder de svenske og danske hotellene på favorittlistene, er det Hotel Stureplan i Stockholm og Sømandshjemmet Bethel i København som utmerker seg i slik en positiv retning at de har havnet inne på topplistene. Hotel Stureplan er nummer 19 på listen med de beste hotellene i Europa, og Sømandshjemmet Bethel i Nyhavn er nummer 25 på den samme listen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer