Het høst

Benytt kjølige høstdager til het romantikk for to. Her er tipsene.

Het høst
Publisert
Sist oppdatert

Mange ser kanskje på høsten som en trist tid, men det kjølige forvarselet på vinteren har også sine sjarmerende sider. Bruk den friske høsttiden til et romantisk avbrekk. Her er tips til fem eventyr, og steder du kan oppleve det, i Norge og Sverige.

Skroll ned for mer.

Hotellromantikk på landet

Hva er vel mer romantisk enn en helg på et sjarmerende hotell i vakre omgivelser, hvor fokus er på hyggen og hverandre. Det er mange muligheter for dette, både i vårt langstrakte land og i nærliggende Sverige. Vi har valgt ut et par representanter for hotellkjeder som er gode utgangspunkt for å finne fram til romantiske overnattingsbedrifter.

For romantisk overnatting i Norge bør du sjekke ut hotellkjeden De historiske hoteller. Dette er en samling hoteller med sjel og særpreg, gjerne beliggende utenfor allfarvei. Vi har tidligere besøkt Hotel Union Øye i Norangsfjorden, som absolutt er stedet for romantiske turer. Her får du det beste av alt; fantastisk natur, romantiske rom med særpreg og nydelig mat. Hotellet holder vinterstengt i perioden månedskifte oktober-november til slutten av april.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer