Hete reisemål i 2010

Disse destinasjonene vil lokke ekstra neste år.

Cape Town er en av verdens flotteste byer, med sin beliggenhet mellom fjell og hav. Foto: Martin Power
Cape Town er en av verdens flotteste byer, med sin beliggenhet mellom fjell og hav. Foto: Martin Power Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvilke reisemål blir de heteste neste år? Det er ikke så vanskelig å forutse som man skulle tro.

Vintermoro i British Columbia

Vi kan for eksempel si med sikkerhet at Vancouver og Whistler blir populære destinasjoner. Det er selvsagt fordi det skal arrangeres Vinter-OL her i februar. Da vil titusener av publikummere strømme til området for å få med seg verdens beste vinteratleter knive om gullmedaljene.

Bli med til skiparadiset Canada

Fotballfest i Sør-Afrika

Hopper vi til sommeren, er Sør-Afrika et opplagt feriemål. Da arrangeres fotball-VM. Fotballfans fra hele verden vil reise til landet. har du tenkt deg dit? Husk at vår sommer er Sør-Afrikas vinter. Det er ganske behagelige temperaturer i innlandet, men Cape Town har et rimelig surt klima om vinteren, for da blåser regnvær og vind inn fra Atlanterhavet. Hvis du ikke er SÅ interessert i fotball, bør du heller vente med å reise til september og senere. Da kommer våren, og savannen er full av dyreunger. Du bør begynne planleggingen ganske snart, for du er ikke den eneste som vil få øynene opp for Sør-Afrika i 2010.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer