Hete tips til Valentin-dagen

Valentin-dagen, eller Alle hjerters dag, er ganske ung her hjemme, mens den har dype røtter i for eksempel USA og Storbritannia.

Publisert
Sist oppdatert

Alle hjerters dag i eksempelvis Storbritannia opptar både små og store. Det er ikke bare den voksne kjærligheten til den eneste utvalgte som skal hedres, men alle som betyr noe for hverandre kan regne med å få et kort. På skolen lager barna valentinkort til klassekamerater, venner og familien.

Men den hjertes utkårede skal selvsagt også ha en oppmerksomhet på denne dagen. Blomster, sjokolade og romantisk middag kan være virkningsfulle elementer, og for å gjøre det helt perfekt: frieri eller bryllup. Og for å gjøre det hele mer romantisk: Ingen avsender på kortet, kun hint om hvem det kan være …

For deg som er på leting etter din valentin: Lenger ned på siden kan du få tips og gode og dårlige sjekkefraser. Klikk her for tips om romantiske steder eller opplevelser for Valentins dag.

Artikkelen fortsetter under annonsen!

Her er gode og dårlige sjekkefraser, ifølge en undersøkelse sitert i britiske Daily Express og Ananova:

Beste sjekkefraser:

Kan jeg spandere en drink?Du kjenner meg ikke men jeg drømte om deg i nattGjorde det vondt da du falt fra himmelen?Kan jeg spandere en drink, eller vil du bare ha pengene?Tror du på kjærlighet ved første blikk, eller skal jeg gå forbi deg en gang til?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer