Hetebølge på vei

Pikant badetøy, trendy pilotbriller fra Stella McCartney, solkremtest og de deiligste strendene, med eller uten bikini. Nå som vi etter sigende loves hetebølge og ekte sommer av Meteorologisk institutt i uken som kommer kliner vi rett og slett til med noen heite tips før det braker løs på tropikansk vis...

Publisert
Sist oppdatert

Fra onsdag kan Oslo-området vente seg temperaturer på 25- 26 grader, hele Sør-Norge vil få høyere temperaturer denne uka, litt seinere i Nord-Norge. Det skal litt til for å bryte ned det høytrykket som nå kommer.

De magiske ordene er det meteorolog Øyvind Johnsen ved Meteorologisk institutt som kommer med til Dagbladet, og vi jubler og feirer anledningen med våre beste tips innen funky solbriller, saftige bikinier, strender med og uten klær samt solkrem og selvbruning for de av oss som må jobbe. Så får vi bare håpe Meteorologisk institutt innfrir løftene...

Møt heten med bling-bling

Årets solbrillemote er ikke for de beskjedne. Der vi toner ned i klesveien med merket på innsiden av klærne går brillemoten i stikk motsatt retning. Det skal være stort og prangende, med tydelige logoer og mye strass, slik du kan se på solbrillene fra de fleste store motehusene; Versace, Gucci, Prada, Chanel, Dior. Gjerne store sekstitallsbriller à la Jackie Onassis eller pilotbriller fra Stella McCartneys solbrillekolleksjon. Hva med et par briller trukket i silkemykt kalveskinn?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer