Hett i Miami

Strand, storby og shopping i én ferie.

Det er stranda som er Miamis største attraksjon, men byen kan også by på kule hoteller, restauranter, nattklubber og butikker. Foto: Averette
Det er stranda som er Miamis største attraksjon, men byen kan også by på kule hoteller, restauranter, nattklubber og butikker. Foto: Averette Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Miami regnes for å være en av verdens flotteste strandbyer - i hvert fall er det USAs aller kuleste ferieby.

Miami ligger i Floridas sørøstlige hjørne, og er et perfekt reisemål nå i vinter for deg som gjerne vil kombinere strand og storby. Miami Beach er stedet å sole seg, bade, kikke på andre, og vise frem den siste bikinimoten.

Se bilder av Miami og Florida her

Ocean Drive er gaten full av fredede art deco-bygninger. Det er også her mange av de beste restaurantene og barene ligger.

En toukers ferie til Miami med Apollo i januar/februar, koster fra 30.896 kroner for to personer. Akkurat nå kan du få flybilletter fra Oslo til Miami i januar for fra 4.960 kroner med SAS (merk - denne prisen fant vi på Reisefeber.no mandag ettermiddag 1/12).

Florida på blodig alvor

Hva er hot i Miami nå?

Hvis du har tenkt deg til Miami, bør du gjøre litt undersøkelser rundt hva som er det kuleste av hoteller, restauranter og barer i byen akkurat nå. I denne artikkelen har vi plukket ut noen av anbefalningene til det amerikanske reisemagasinet Forbes Traveler, som nylig har presentert en guide til Miami. Det er ingen tvil om at Miami ikke er noe dumt sted å legge vinterens solferie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer