Hett og harry mobilstæsj

Vesker, reimer, deksler og bordholdere. Vår fremste reisekompis er noe "alle" har, men alle har ikke det riktige tilbehøret. Vi gir deg perfekte gaveideer både til svigermors og juniors mobiltelefoner.

Publisert
Sist oppdatert

Svigerfar har kanskje kjøpt seg ny PDA, og kunne trengt en oppbevaringsveske til gullklumpen. Mor kunne kanskje trengt en bordholder til telefonen sin, så hun kan holde greie på hvor hun har telefonen, og poden kunne kanskje trengt et nytt deksel eller en fancy snor til å henge mobilen i? For ikke å snakke om at du selv skulle hatt en fancy veske til mobilen til den neste utenlandsreisen?

Her hjemme er det stadig mer og mer fantasifult og mer eller mindre praktisk og upraktisk mobiltilbehør å få kjøpt. Det er gjerne saker som man strengt tatt ikke behøver, men som er kanskje morsomt og får telefonen til å se litt kulere ut. I Japan er det fullstendig mobiltilbehør-galskap, og der kan du få kjøpt det meste du kan tenke deg - og enda mere til ... Hva med et banan-rør til å snakke i, i stedet for en kjedelig håndfri ørepropp? Håndleddsreimer til å feste mobilen i er hett, og kommer i mange friske varianter. Praktisk og smart - men du må ha en telefon med stroppehull for å kunne bruke det. Har du mange venner som har samme mobil som deg, er jo en slik morsom snor en kjekk måte å skille din telefon fra de andres.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer