Hett ved Middelhavet

Våren har kommet til Middelhavet, og nå kan du ha realistiske forhåpninger om 20 grader pluss og mer til om du oppholder deg i det klassiske Syden. Se hvor mye du må betale for en forsmak på sommeren.

Publisert
Sist oppdatert

De kaller det ikke sommer, men 20 grader i mars, er fristende nok for oss vintertrøtte nordboere. Har du ferie til gode, kan Middelhavet anbefales i disse dager. Varmen har kommet, og prisene er lave. Vil du lenger av gårde, frister svenske reisetilbud mest. Eksotiske India og Thailand for kun tre-fire tusenlapper er billig.

Følg med prisene selv på restplassoversikten.

Mer leser du lenger ned på siden.

Billigst fra Norge

For en drøy tusenlapp kan du fly til varme reisemål. Og spanderer du litt mer, får du hotell med på kjøpet. Her kan du se de billigste reisene vi har funnet fra Norge til varmere land i ukene fremover. Egypt, Tyrkia, Spania, Italia, Frankrike? Alle er med ...

Merk at du får reiser under et par tusen også langt ut i mai. Flere turoperatører har satt ned mai-prisene på grunn av laber forhåndsbestilling. Og vi tror reisene fortsatt vil være billige i tiden fremover. Her kan du lese hvorfor.

Billigst fra Norge - mest fra Oslo, noe fra Bergen og Trondheim.

Bor du ikke nær Oslo, og vil du reise fra din nærmeste by? Utvalget blir mindre, og prisene noe høyere. Men det er også flere tilbud der hotell er inkludert i prisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer