Hett ved Middelhavet

Våren har kommet til Middelhavet, og nå kan du ha realistiske forhåpninger om 20 grader pluss og mer til om du oppholder deg i det klassiske Syden. Se hvor mye du må betale for en forsmak på sommeren.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

De kaller det ikke sommer, men 20 grader i mars, er fristende nok for oss vintertrøtte nordboere. Har du ferie til gode, kan Middelhavet anbefales i disse dager. Varmen har kommet, og prisene er lave. Vil du lenger av gårde, frister svenske reisetilbud mest. Eksotiske India og Thailand for kun tre-fire tusenlapper er billig.

 • Følg med prisene selv på restplassoversikten.
 • Mer leser du lenger ned på siden.

  Billigst fra Norge

  Billig blant annet til Tyrkia. Foto: Dag Yngve Dahle
  Billig blant annet til Tyrkia. Foto: Dag Yngve Dahle Vis mer


  For en drøy tusenlapp kan du fly til varme reisemål. Og spanderer du litt mer, får du hotell med på kjøpet. Her kan du se de billigste reisene vi har funnet fra Norge til varmere land i ukene fremover. Egypt, Tyrkia, Spania, Italia, Frankrike? Alle er med ...

  Merk at du får reiser under et par tusen også langt ut i mai. Flere turoperatører har satt ned mai-prisene på grunn av laber forhåndsbestilling. Og vi tror reisene fortsatt vil være billige i tiden fremover. Her kan du lese hvorfor.

 • Billigst fra Norge - mest fra Oslo, noe fra Bergen og Trondheim.
 • Bor du ikke nær Oslo, og vil du reise fra din nærmeste by? Utvalget blir mindre, og prisene noe høyere. Men det er også flere tilbud der hotell er inkludert i prisen.

 • Utvalgte lavprisreiser fra resten av landet.
 • Foto: Synne Movik & Ole Petter Lindstad Foto: Synne Movik & Ole Petter Lindstad
  Foto: Synne Movik & Ole Petter Lindstad Foto: Synne Movik & Ole Petter Lindstad Vis mer


  Svenske reisepriser

  Billigste norske priser kan matche de svenske lavprisene nå. Men de norske reiseselskapene kan ikke konkurrere når det gjelder utvalg av reisemål, og ei heller på priser til fjernere ferieparadiser som India, Gambia og Thailand.

  Vår lommebok smiler bredt ved utsiktene til fjorten dager i Goa, India, for kun 3.995 svenske kroner (omkring 3.500 norske) med hotell inkludert går denne reisen i skrivende stund. Ei uke på Phuket for 3.395 svenske (under 3.000 norske) er heller ikke å forakte.

 • Se svenskekuppene her - fra Budapest til Phuket.
 • Fly av gårde

  Krigsfrykt

  Er du redd for å reise nå? (Avsluttet)
  Nei(71%) 292
  Ja(17%) 69
  Er usikker(12%) 49
  Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


  Det er ikke bare hos charterselskapene du kan kose deg med lavprisreiser. SAS relanserer sin direkterute fra Oslo til New York med priser fra 3.504 kroner. Og det er tur/retur. Ruten åpner 30. mars. 1.270 kroner er prisen selskapet forlanger for billetter til byer som Paris og Amsterdam. Braathens annonserer med faste lavprisbilletter til destinasjoner rundt Middelhavet, men det kan fort være at disse er utsolgt når du er klar til bestilling. Priser fra under tusenlappen for tur/returreiser til destinasjoner som Nice, Malaga og Barcelona. Du kan også sjekke Wideroe.no for siste-liten flybilletter til utlandet. Priser fra 1.299 kroner.

  Verktøy for reiselyst

  Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer