Hipp som happ til Helsinki?

Konkurransen er liten på strekningen Oslo-Helsinki, og det er kun små forskjeller i pris mellom operatørene. Den gode nyheten er at samtlige billetter koster godt under to tusen kroner tur-retur.

Publisert
Sist oppdatert

Slik reiser du:

Det er flere måter å komme seg til Helsinki fra Oslo på. Det kjappeste er å fly tur-retur, og det er vel det som er mest aktuelt for storbyweekender når tiden er knapp. Vi har testet priser på to tilfeldig valgte helger: 7. - 9. mai og 25. - 27. juni.

Vi har likevel tatt med et par alternative reiseruter, skulle du ha bedre tid - eller foretrekke andre fremkomstmidler. Her ser du en fullstendig oversikt over selskapene vi testet.

Konkurransen på strekningen Oslo-Helsinki er liten; vi fant bare tre flyselskaper som flyr direkte: SAS, Finnair, og SAS' finske datterselskap Blue1. Heldigvis har ikke dette gjort noe særlig utslag på prisnivået. Det er riktignok et par hundrelapper dyrere enn det er å fly med tilsvarende selskap til de andre hovedstedene i Skandinavia, men prisen er nesten overraskende lav til å være betjent av så få selskaper.

Det er andre selskaper som betjener Oslo og Helsinki, men med mellomlandingsplasser i helt motsatt retning enn reiseretningen, så vi har valgt å utelate alternativer der man må fly via England eller kontinentet. Disse flyvningene er uansett mye dyrere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer