Hippe Øst-London

Shoreditch i Øst-London er stedet å dra for deg som vil oppleve hipp shopping, billig mat og kule utesteder.

Publisert
Sist oppdatert

Glem Oxford Street, Soho og Covent garden. Det er i Shoreditch det skjer.

Vi hopper av tuben på Liverpool Street Station, kommer oss opp på gateplan, og setter kursen mot Brick Lane. Det er fredag kveld, og stint med folk. På pubene og barene sitter londonere og drikker helgen inn med kolleger og venner. God idé, men først må vi få i oss noe mat. Det finnes bare ett riktig alternativ - indisk!

I Brick Lane ligger de indiske restaurantene på rekke og rad. Det finnes faktisk ikke andre restauranter i denne gaten. I hvert fall serverer 90 prosent av dem karriretter av forskjellige slag. Liflig krydderlukt fyller luften. Tennene løper i vann.

Vi ender opp på Shampan, 79 Brick Lane. Fem pund for en middagsrett og to-tre pund for en flaske Cobraøl er ikke så galt. Interiøret er slitent og husvinen vond, men maten er så god at køen er lang utenfor døren. Vi smaker på indiske retter vi ikke har hørt om hjemme i Norge, og skulle ønske vi hadde plass til å smake på flere. Men når maten er spist opp, kommer kelneren med regningen. Han vil visst ha oss ut så de neste gjestene kan sette seg. Ikke akkurat stedet for lange middager dette her, men det er faktisk en god idé å komme seg videre, for det skjer mye moro i Shoreditch på en fredagskveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer