Hit bør du ikke reise

Etter bombeeksplosjonen på Bali, går Utenriksdepartementet ut og advarer mot å reise til øya. Men det er også andre steder i verden du bør holde deg unna.

Publisert
Sist oppdatert

Om situasjonen i Indonesia skriver Utenriksdepartementet på sin nettside:

«På bakgrunn av bombeeksplosjoner 12. oktober 2002, oppfordrer Utenriksdepartementet at man vurderer nøye å utsette reiser til Bali, som ikke er strengt nødvendige.Reisende til Indonesia, inkl. Bali, bør utvise forsiktighet, og man bør unngå steder som vesentlig frekventeres av utlendinger.»

Siste: UD advarer om terrorfare i Thailand.

Det er flere steder enn Bali du rådes til å holde deg unna akkurat nå: Vi har samlet reiseadvarslene fra myndighetene i Norge, Sverige, Storbritannia og USA.

Norske UDs reiseråd

India og Pakistan: UD fraråder fortsatt reiser til Pakistan. Hva gjelder India, frarådes reiser innen visse områder: Gujarat, de vestlige områder av Rajasthan og Punjab, samt hele delstaten Jammu & Kashmir – med unntak av Ladakh.Jemen: Du frarådes å reise til Jemen, dersom det ikke er strengt tatt nødvendig. Dersom du må reise, rådes du til å følge ekstra godt med, da det er risiko for kidnapping av utlendinger.Israel: UD fraråder deg å reise til Gaza, Vestbredden og Jerusalem. På grunn av terrorangrep i Israel, rådes du også til å vurdere viktigheten av planlagte besøk til Israel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer