Hit bør du legge all inclusive-ferien

Vi prissjekker sommerferien til Tyrkia, Kreta og Mallorca.

Det er i gjennomsnitt 11.405 kroner billigere for en familie på fire å feriere to uker i Tyrkia, enn på Mallorca. Foto: Ving
Det er i gjennomsnitt 11.405 kroner billigere for en familie på fire å feriere to uker i Tyrkia, enn på Mallorca. Foto: Ving Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi ser også i år at all inclusive er fortsatt populært, sier kommunikasjonsdirektør Lena S. Petersson i Star Tour til DinSide. I Tyrkia kan du få all inclusive-hoteller for en brøkdel av hva disse hotellene koster i euro-land. Så spesielt for barnefamilier med kanskje to-tre barn, er jo dette en innertier, fortsetter kommunikasjonsdirektør Petersson.

Vi har sjekket hva det koster for en familie på fire, med to voksne og to barn, å feriere i to uker på all inclusive-hotell.

Vi vil hit

De fleste av de tre største charterselskapene i Norge er stort sett enige om at noen av de mest populære feriedestinasjonene for norske charterturister sommeren 2010, er Kreta, Tyrkia og Mallorca.

- Det ser ut til at det blir Middelhavet for alle penga, sier kommunikasjonsdirektør Lena S. Petersson i Star Tour. Og hvis vi ser på øyene, så er Kreta, Kypros og Mallorca best. Vi ser også at Tyrkia sammen med Tunisia kommer, det er jo ekstra bra for lommeboken der. Trenden med å reise til ikke-euro-land fortsetter altså fra i fjor, sier Petersson.

- Kreta er helt klart nummer en fremdeles, og Bulgaria er også veldig godt booket - og det samme er Kroatia, sier informasjonssjef Helen Begby i Apollo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer