Hit flyr du direkte fra Norge

Mange ruter har forsvunnet, men det er fortsatt flust å velge i.

Publisert
Sist oppdatert

Siden sist vi sjekket hvilke direkteruter som finnes, i mai, har det skjedd mye i flybransjen. Drivstoffprisene skjøt i været, for så å falle igjen, en rekke flyselskaper gikk konkurs, og nå gir en global finanskrise hele bransjen store utfordringer.

Signalene om rutekutt kom allerede rett over sommeren. Alle de store flyselskapene i Norge, SAS, Norwegian, Sterling og Ryanair meldte at de ville revurdere sine rutenett. Resultatet ble at selskapene bestemte seg for at en rekke direkteruter skulle droppes.

194 direkteruter

DinSide har nå oppdatert sin oversikt over alle direkterutene fra Norge. Vi fant at det finnes 194 direkteruter totalt. Vi har direkteruter til London, Købehavn, Reykjavik, Teeside, Færøyene, Gdansk, New York og mange andre spennende reisemål.

Flest fra Oslo

Det er, ikke overraskende, fra Oslo Lufthavn det går flest direkteruter. Herfra kan du fly til 79 destinasjoner. Det er en stor nedgang fra i sommer, da det gikk 94 direkteruter fra Gardermoen. En god del ruter er nedlagt, men noen har bare forsvunnet fordi de kun går om sommeren, og kan dermed godt dukke opp igjen neste vår.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer