Hit flyr du direkte i sommer

Sjekk ut vår store oversikt over direkterutene fra Norge.

Publisert
Sist oppdatert

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og har du ikke bestilt ferieturen ennå, bør du begynne å tenke på det for alvor.

Flyselskapene melder om stor interesse for flybilletter til soldestinasjonene i sommer, og Norwegian har til og med satt opp ekstra fly til noen av de mest populære destinasjonene for å dekke etterspørselen.

Ikke bestemt deg hvor du skal reise? Vel, det er ganske mange av oss som velger feriedestinasjon ut fra lettvinthet. Hvor går det direktefly? Er billettene billige? Da drar vi dit!

DinSide Reise har nå oppdatert sin guide til direkterutene, som gir deg en fullstendig oversikt over de forskjellige direkterutene fra alle flyplassene i Norge.

Sjekk hvor mye ferie du har krav på

Flest valg fra Gardermoen

Vi kan telle hele 94 direkteruter fra Oslo i år, deriblant Marrakesh, Venezia og Svalbard, for å gi en smakebit. Fra Torp er det 19 direkteruter, til destinasjoner som Barcelona, London og Marseille. Nyåpnede Rygge flyplass har per i dag 16 direkteruter, hvorav noen av sommerens fristelser er Sarajevo og Valencia. Fra flyplassen ved Skien går det fly til Stockholm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer