Hit flyr du direkte i sommer

Sjekk ut vår store oversikt over direkterutene fra Norge.

Publisert
Sist oppdatert
... du har altså 199 destinasjoner å velge mellom i sommer.


Sommeren nærmer seg med stormskritt, og har du ikke bestilt ferieturen ennå, bør du begynne å tenke på det for alvor.

Flyselskapene melder om stor interesse for flybilletter til soldestinasjonene i sommer, og Norwegian har til og med satt opp ekstra fly til noen av de mest populære destinasjonene for å dekke etterspørselen.

Ikke bestemt deg hvor du skal reise? Vel, det er ganske mange av oss som velger feriedestinasjon ut fra lettvinthet. Hvor går det direktefly? Er billettene billige? Da drar vi dit!

Er det hit til Gran Canaria du skal dra i sommer?
Er det hit til Gran Canaria du skal dra i sommer? Vis mer


DinSide Reise har nå oppdatert sin guide til direkterutene, som gir deg en fullstendig oversikt over de forskjellige direkterutene fra alle flyplassene i Norge.

Sjekk hvor mye ferie du har krav på

Flest valg fra Gardermoen

Vi kan telle hele 94 direkteruter fra Oslo i år, deriblant Marrakesh, Venezia og Svalbard, for å gi en smakebit. Fra Torp er det 19 direkteruter, til destinasjoner som Barcelona, London og Marseille. Nyåpnede Rygge flyplass har per i dag 16 direkteruter, hvorav noen av sommerens fristelser er Sarajevo og Valencia. Fra flyplassen ved Skien går det fly til Stockholm.

Bergen har 23 ruter, og bergenserne kan fly til for eksempel Split eller Malaga. Trønderne kan fly direkte til 13 destinasjoner, deriblant Stockholm og Alicante. Fra Tromsø kan du fly direkte til seks destinasjoner, hovedsakelig nordkalottbyer, men også London og Stockholm. Ålesundere kan reise til London, København og Riga.

Fra Kristiansand går det fire direkteruter, blant annet til Alicante og København, mens siddisene har 24 direktedestinasjoner å velge mellom, deriblant Murcia og Split. Haugesundere kan dra til London eller København.

Dermed har vi totalt 205 direkteruter å velge mellom fra Norge i år, men seks av disse er vinterruter, så du har altså 199 destinasjoner å velge mellom i sommer.

Storbyguider finner du her.

Se oversikt over alle direkterutene fra de forskjellige flyplassene:

Direkteruter fra Oslo A-L

Direkteruter fra Oslo M-Å

Direkteruter fra Torp, Rygge og Skien

Direkteruter fra Bergen, Ålesund, Trondheim og Tromsø

Direkteruter fra Kristiansand, Stavanger og Haugesund

Har vi glemt noen ruter, eller oppdager du en feil i oversikten? Send en e-post til reise@dinside.no.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer