Hit går direkterutene

Mange nye destinasjoner, og noen gjengangere.

Foto: Illustrasjon av Per Ervland
Foto: Illustrasjon av Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lurer du på hvor du kan fly direkte fra norske flyplasser? Vi har oversikten. Og det er mye å velge mellom.

Det er over 180 direkteruter å velge mellom fra de store flyplassene i Norge. Da regner vi altså slik at ruten Bergen-København teller som én rute, selv om tre flyselskap flyr denne.

Så, hvilke destinasjoner kan du velge mellom? Av de åpenbare og mest populære kan vi nevne rutene til London, Stockholm, København, Paris osv. men visste du at det går direktefly til Newcastle, Bordeaux, Islamabad og Kiev?

Under ser du hvilke ruter som er nye/gjenomprettet. Klikker du på de blå lenkene, ser du oversikten over alle direkterutene fra de forskjellige flyplassene.

Fra Gardermoen

Gardermoen er den desidert største flyplassen i Norge, og herfra går det også flest direktruter til utlandet. Vi snakker om rundt 80 direkteruter med rutefly. I tillegg kommer charterrutene, men de tar vi ikke for oss her.

Av nye ruter kan vi nevne Norwegians ruter til Bornholm, Milano og Rhodos. I tillegg kan du igjen fly til Ibiza og Malta med lavprisselskapet. PIA flyr igjen til Islambad i tillegg til Lahore.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer