Hit går direkterutene

Du har 186 ruter å velge mellom.

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om finanskrisen har rammet flybransjen ganske hardt globalt sett, har ikke rutetilbudet blitt så veldig mye mindre for oss nordmenn. Da Sterling gikk konkurs i fjor høst, mistet vi en rekke lavprisruter, men de fleste destinasjonene Sterling hadde på kartet, kan du nå fly til med et av de andre selskapene.

DinSide har oppdatert sin oversikt over direkterutene til utlandet fra norske flyplasser. Vi teller 186 stykker.

Borte fra rutekartet

En del direkteruter har forsvunnet. Blant annet er det ikke lenger mulig å fly direkte til Madrid fra Norge. Det enkleste er å bytte fly i København, Amsterdam eller en av de andre knutepunktflyplassene. Ålesund har ikke lenger direkterute til London. Haugesund har ikke lenger rute til København.

Nye destinasjoner

Av nye direkteruter kan vi nevne Norwegians rute fra Gardermoen til Santorini, Tap Air Portugals rute til Lisboa, og US Airways rute til Philadelphia. Fra Stavanger kan du nå fly direkte til Reykjavik, og fra juli åpner Wizz Airs rute mellom Torp og Praha. Alle som elsker Thailand kan glede seg over Thai Airways' nye direkterute fra Gardermoen til Bangkok.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer