Hit går sommerens billigste charterferie

Skal du til Syden, men vet ikke hvor? Her er de billigste reisemålene.

Publisert
Sist oppdatert

Bulgaria er som i fjor årets prisvinner på chartermarkedet. Den aller billigste juliferien får du om du velger Bulgaria. Like bak følger Hammamet i Tunisia, Romania og enkelte øyer i Hellas.

DinSide har finlest prislistene for juli fra fire store charteroperatører, og resultatene viser klart hvilke reisemål som er snillest mot lommeboken i sommer.

Her er de billigste sydenreisene i sommer

Billigferien går til Bulgaria og Tunisia

Til Bulgaria koster kun fly fra 2.698 kroner, og pakke med de billigste hotellene fra 3.295. Til Tunisia slipper du med noen hundrelapper mindre for kun fly, priser nede i 2.498 kroner i sommer. Hotell- og flypakke koster fra 3.448 kroner. Tunisias billigste er Hammamet - Sousse kommer et godt stykke lenger nede på lavprislistene.

 • Få også med deg fjorårets miniguide til budsjettvennlige Bulgaria.
 • Romania er av flere flagget som det nye store i sommer. Et av selskapene i vår undersøkelse har reiser hit, og det viser seg å stemme at Romania også er en skikkelig lavprisvinner.

  De nest billigste

  Bak disse landene følger flere reisemål i Tyrkia og Hellas. Fra Apollo er det rimelig å reise til Lefkas, Alanya, Korfu og Parga. Fra Ving er enkelte reiser til Chania-området (Kreta) billigere enn selskapets reiser til Bulgaria, samt at Alanya og Side hevder seg godt prismessig. Fra Saga følger Alanya og Hvar i Kroatia bak Bulgaria på billigtoppen.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.