Hit går vinterens drømmereiser

Vi ba charterekspertene avsløre sine favoritter.

Se hva som venter deg i vinter... Foto: Paradise Koh Yao Resort
Se hva som venter deg i vinter... Foto: Paradise Koh Yao Resort Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vinteren i Norge kan bli i lengste laget. For mange er det obligatorisk med en solferie vinterstid, og kanskje går du i tanker om det samme? Men hvor skal vinterens drømmeferie gå?

Vi spurte ekspertisen hos de største charterselskapene hvor de kunne tenkt seg å reise på ferie i vinter. Vi ba dem komme med et eksotisk forslag, og et mer "tradisjonelt" reisemål.

Luksusferie i Thailand og eventyr i Egypt

Elisabeth Larsen-Vonstett, informasjonssjef i Star Tour, behøver ikke tenke seg lenge om for å bestemme seg for hvilke reismål hun vil anbefale. Det må i hvert fall bli Thailand.

- Jeg vil dra til Blue Unique Indigo Pearl i det nordlige Phuket. Jeg får feriefølelse bare av å tenke på det nå, jeg. Dette hotellet er helt fantastisk, og er blitt kåret til et av verdens mest originale designhoteller av Conde Nast Traveler, forteller hun.

Indigo Pearl er bygget oppå en tinngruve, og dette har påvirket interiøret på en spesiell og velfungerende måte. Hotellet har tre flotte bassengområder, eget spa, tilbyr yoga- og pilatesklasser, og har flere restauranter med nydelig mat.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer