Hit kan du reise i fellesferien

Det er på høy tid å finne seg en reise, om du vil til Syden i fellesferien. Men tro ikke på rapportene om at det er fullt - helt fullt blir det nesten aldri.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Krigstyper i avisene advarer om fulle fly og stor pågang til Syden nå i juli. Dette er ingen nyhet, og det er heller ikke en sannhet. Med fellesferien i juli er det riktignok naturlig at charterselskapene selger best på denne tiden av året. Det er også naturlig at det ikke er mulig å finne priser på nivå med lavsesongkuppene i mai. Vil du på tur nå, er det imidlertid fullt mulig å finne ledige plasser til OK pris fra flere destinasjoner i Norge. Det er spesielt Detur og Apollo som har godt med plass til de laveste prisene. Dessuten finnes andre muligheter for den som absolutt vil på tur. Her er tipsene - prisene følger du selv i restplassoversikten.

Roma fra Göteborg - godt tips i juli.
Roma fra Göteborg - godt tips i juli. Vis mer

Skroll ned for mer.


Kresne sliter

Har du bestemt deg for å reise tilbake til akkurat det stedet og akkurat det hotellet, vil du nok slite nå. Men med åpent sinn er det mulig å finne attraktive reisemål likevel. Tyrkia og Hellas er gjengangere. Her er noen eksempler på ledige plasser fra Norge nå:

 • Ålesund - Antalya i dag: 2.795

 • Trondheim - Antalya i morgen: 2.795

 • Oslo - Santorini, 26. juli: 3.198
 • Norske julireiser fra 2.795 kroner
 • Billigere fra Sverige

  Billig med Ryanair til Stockholm.
  Billig med Ryanair til Stockholm. Vis mer


  Vil du har flere reisemål å velge blant, og litt lavere priser, da reiser du fra Sverige nå. Svenske restplassreiser er generelt billigere enn norske. Dessuten sparer du litt på kursforskjellen selv om den norske krona har svekket seg den siste tiden. Her er noen eksempler, omregnet i norske kroner:

 • Göteborg - Roma, 21. juli: 1.852

 • Stockholm - Napoli, 12. juli: 2.223

 • Göteborg - Tyrkia, 19. juli: 2.501
 • Her er oversikten over svenske feriekupp
 • Strekk budsjettet

  Lavprisselskapet Sterling varsler at de starter vintersalget mandag 7. juli klokken 09. Selskapet har tidligere opplevd kjempepågang av kunder som vil ha de laveste prisene til destinasjoner som Gran Canaria, Malaga, Alicante, Barcelona, Nice og Roma. Her er det først til mølla som gjelder i kampen om flybilletter fra 598 kroner en vei til Syd-Europa. Selskapets vintersalg gjelder sesongen november til april.

  Vil du strekke feriebudsjettet ytterligere kan det være råbillige godbiter å hente hos Ryanair. Vi finner for eksempel en flyreise tur-retur Sandefjord - Skavsta (Stockholm) for samlet pris på omkring 400 kroner.

  Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer