Hit kan du reise i fellesferien

Det er på høy tid å finne seg en reise, om du vil til Syden i fellesferien. Men tro ikke på rapportene om at det er fullt - helt fullt blir det nesten aldri.

Publisert
Sist oppdatert

Krigstyper i avisene advarer om fulle fly og stor pågang til Syden nå i juli. Dette er ingen nyhet, og det er heller ikke en sannhet. Med fellesferien i juli er det riktignok naturlig at charterselskapene selger best på denne tiden av året. Det er også naturlig at det ikke er mulig å finne priser på nivå med lavsesongkuppene i mai. Vil du på tur nå, er det imidlertid fullt mulig å finne ledige plasser til OK pris fra flere destinasjoner i Norge. Det er spesielt Detur og Apollo som har godt med plass til de laveste prisene. Dessuten finnes andre muligheter for den som absolutt vil på tur. Her er tipsene - prisene følger du selv i restplassoversikten.

Skroll ned for mer.

Kresne sliter

Har du bestemt deg for å reise tilbake til akkurat det stedet og akkurat det hotellet, vil du nok slite nå. Men med åpent sinn er det mulig å finne attraktive reisemål likevel. Tyrkia og Hellas er gjengangere. Her er noen eksempler på ledige plasser fra Norge nå:

Ålesund - Antalya i dag: 2.795Trondheim - Antalya i morgen: 2.795Oslo - Santorini, 26. juli: 3.198

Norske julireiser fra 2.795 kroner

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer