Hit kan du reise med all inclusive i 2013

Hundrevis av hoteller på flere titalls destinasjoner.

Barut Hotel Lara Resort Spa & Suites i Antalya, Tyrkia, er blant Vings mest populære all inclusive-hotell. Foto: Ving
Barut Hotel Lara Resort Spa & Suites i Antalya, Tyrkia, er blant Vings mest populære all inclusive-hotell. Foto: Ving Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

All inclusive blir stadig mer populært. I 2013 har du hundrevis av all inclusive-reiser å velge mellom, fra de store norske charterselskapene. I tillegg kommer cruiseselskapene, temareisene og det som tilbys av andre mindre reiseselskaper og reisebyråer.

Det er selvsagt heller ingenting i veien for å pakke din helt egen all inclusive-ferie; bestiller du fly og hotell selv, kan du også bestille med all inclusive inkludert.

Etterspørselen bestemmer

Du har til sammen hundrevis av hoteller med all inclusive-reiser å velge mellom fra charterselskapene. Tilbudet gjenspeiler litt etterspørselen, altså på hvilke destinasjoner turistene etterspør dette tilbudet. Det gjenspeiler også det øvrige utvalget av spisesteder på reisemålet - er det få restauranter utenfor hotellet, er det ofte tilbud om all inclusive inne på hotellområdene.

Både Ving og Star Tour sier til DinSide at den store økningen i etterspørselen etter all inclusive-reiser kom for noen få år siden, og at etterspørselen etter denne typen reiser nå er stabil.

Tyrkia er populært

– Etterspørselen etter all inclusive har stabilisert seg de siste par årene. Det er Tyrkia som er det mest populære stedet for all inclusive. På reisemål hvor det er lite utvalg av spisesteder og restauranter, som for eksempel Kapp Verde, er all inclusive også populært, ifølge Elisabeth Larsen-Vonstett, informasjonssjef i Star Tour.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer